Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haussa uusi ura tai väylä AMK-tutkintoon? – Avoimessa AMKissa tarjolla paljon opintoja

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Haussa uusi ura tai väylä AMK-tutkintoon? – Avoimessa AMKissa tarjolla paljon opintoja

Tiedote.
Julkaistu: 22.11.2013 klo 12:03
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Avoin AMK on hyvä vaihtoehto, kun tavoitteena on uusi ura, ammattitaidon parantaminen tai myöhemmin suoritettava ammattikorkeakoulututkinto. Avoimessa suoritetut opintojaksot voidaan hyväksilukea, jos jatkaa opiskelua tutkinto-opiskelijana myöhemmin. Hakukelpoisuuden AMK -tutkintoon johtavaan koulutukseen saa suorittamalla vähintään 60 opintopistettä koulutuksen opetussuunnitelman tavoitteiden mukaisia opintoja. Ammattikorkeakouluopinnoista saa myös lisäpisteitä aikuisten tutkintoon johtavaan koulutukseen haettaessa.    

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) tarjoaa laajan skaalan avoimen opintoja; tammikuussa alkaa mm. kielten, fysioterapian, liiketalouden, rahoituksen ja kuvataiteen opintojaksoja.

Kielissä tarjolla on mm. englannin, espanjan, kiinan, ranskan, ruotsin, saksan, thai-kielen sekä venäjän perusteet. Kieliopintoja on tarjolla myös kieltä hallitseville. Johtamistaitoja voi kerryttää henkilöstöjohtamisen käytännöt ja johdon laskentatoimi -opinnoissa.

Fysioterapiasta kiinnostuneille on tarjolla fysioterapia kivun hoidossa ja paranemisprosessin eri vaiheissa, geriatrinen fysioterapia sekä ihmisen fysiologia.

Liiketaloudesta ja rahoituksesta on tarjolla pitkä lista opintoja: asiantuntijapalvelujen käytännön myyntityö ja asiakaspalvelu, julkishallinnon kustannuslaskenta ja budjetointi, julkishallinnon organisaatiot ja palvelut, kaupan ja palvelujen markkinointi, kirjanpito ja tilinpäätös, markkinointioikeus, organisaation riskienhallinta, viestintä henkilöstötoiminnoissa, yhteisöviestintä, yrityksen riskienhallinta ja yritysverotus.

Katso kaikki tarjolla olevat opinnot.

Tarjontaan haetaan viimeistään kahta viikkoa ennen kurssin alkamista. Opiskelu avoimessa AMKissa maksaa 10 euroa / opintopiste.

Pääosa opintojaksoista toteutetaan perusopetuksen yhteydessä, jolloin opiskellaan samassa ryhmässä tutkintoa suorittavien opiskelijoiden kanssa. Opetusta järjestetään Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä.

Etuja opiskelusta?

  • voit valita kiinnostuksesi mukaan eri alojen opintojaksoja riippumatta omasta pohjakoulutuksestasi
  • voit halutessasi valita päivään, iltaan tai verkko-opetukseen painottuvia opintojaksoja lähes kaikilta SAMKin koulutusaloilta
  • voit keventää tulevaa opiskelukuormaasi: suoritetut opinnot voidaan hyväksilukea myöhemmin opiskellessasi tutkinto-opiskelijana
  • saat suorituksistasi joko erillisen todistuksen tai opintosuoritusotteen


Lisätietoja osoitteesta www.samk.fi/avoinamk tai opiskelijapalvelusihteeri Eija Roiha, 044 710 3107, avoinamk(a)samk.fi

 

 

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6300 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tunkintoja kuudella eri osaamisalueella;
hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia. Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Painoalojamme ovat ulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs