Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Harjapalloa ja kelkkailua Etelä-Savon JääIce-tapahtumissa

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Harjapalloa ja kelkkailua Etelä-Savon JääIce-tapahtumissa

Tiedote.
Julkaistu: 28.01.2014 klo 15:30
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Perinteinen Mikkelin ammattikorkeakoulun yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa järjestämä JääIce-tapahtuma saa jatkoa helmikuussa 2014. Viidennen kerran järjestettävä kaksipäiväinen kiertue on pääasiassa tarkoitettu toisen ja korkea-asteen opiskelijoille.

Harjapallon maailmanmestaruustaistelu

Kiertue starttaa Savonlinnan Kirkkopuistosta tiistaina 18.2. ja päättyy Mikkelin JääTorillle keskiviikkona 19.2. Molemmat tapahtuvat alkavat kello 13 ja kestävät parisen tuntia. Mikkelin JääIce-tapahtumassa ratkaistaan myös harjapallon maailmanmestaruus.

Tapahtuman ohjelmassa on erilaisia talviliikuntalajeja sekä oppilaitosten välisiä kilpailuja, kuten potkukelkkaviestiä, harjapalloa, curlingia sekä lumikenkäilyä. Tarjolla on myös hyvää musiikkia, kuumaa mehua ja mahdollisuus osallistua kilpailuihin, joista luvassa palkintoja. JääIce-tapahtumien järjestämisessä on mukana fysioterapia-, kulttuurituottaja- ja yhteisöpedagogiopiskelijoita.

JääIce 2014 -tapahtumiin on vapaa pääsy ja ne ovat päihteettömiä. Edellisten tapahtumien tunnelmiin voi tutustua JääIce-tapahtuman esittelysivulla olevien kuvien kautta www.mamk.fi/jaaice. Sivulta löytyy myös ilmottautumisohjeet mukaan haluaville joukkueille.

 

JääIce 2014 –tapahtumat ja paikkakunnat

 

Ti 18.2. Savonlinna

Kirkkopuisto klo 13–15

 

Ke 19.2. Mikkeli

Hallitustori klo 13–15

 

 

Lisätietoja

 

Emma Jäntti

Kulttuurituotannon koulutusohjelman opiskelija
Mikkelin ammattikorkeakoulu
JääIce 2014 -tiedotusryhmän vastaava
emma.jantti@edu.mamk.fi, Puh. 045 133 9625

 

Olli Järvenkylä
tapahtumatuottaja
olli.jarvenkyla@xamk.fi, Puh. 040 8686 445

 

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs