Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Hanki uutta osaamista avoimessa ammattikorkeakoulussa – ilmoittautuminen syksyn opintoihin 10.–21.10.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hanki uutta osaamista avoimessa ammattikorkeakoulussa – ilmoittautuminen syksyn opintoihin 10.–21.10.

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2016 klo 08:54
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista opiskella osia kiinnostavista AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon johtavista opinnoista – suomeksi ja englanniksi. Tutustu syksyn avoimiin opintoihin ja ilmoittaudu 10.–21.10.2016.

Avoimen AMKin opinnot voivat olla alku tutkinto-opinnoille. Niiden avulla voi myös kehittää omaa ammattitaitoaan tai päivittää jo olemassa olevaa osaamista. Verkkototeutukset sopivat niille, jotka haluavat opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Pääsääntöisesti HAMKin avoimessa AMKissa opiskelu tapahtuu yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa.

Syksyllä 2016 HAMKin avoimissa opinnoissa on mahdollisuus perehtyä muun muassa kuljetustoimintaan, varaston hallintaan, älykkäisiin kodinohjauksiin, uusiutuvaan energiaan sekä monipuolisiin yrittäjyysopintoihin.

Avoimessa AMKissa suoritetut opinnot voidaan hyväksilukea ammattikorkeakouluissa, ja ne on mahdollista sovittaa myös lukion tai ammatillisen oppilaitoksen tutkintoon.

Tutustu laajaan avoimen AMKin tarjontaamme verkkosivuilla. Mikäli et löydä tarjonnasta etsimääsi, ota yhteyttä sinua kiinnostavaan koulutusalan opintosihteeriin ja kysy lisää henkilökohtaisen opetussuunnitelman ja ohjauksen mahdollisuuksista. Ilmoittaudu HAMKin avoimen AMKin opinnoille osoitteessa www.hamk.fi/avoin.

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs