Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAMKissa tarjolla noin tuhat opiskelupaikkaa

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKissa tarjolla noin tuhat opiskelupaikkaa

Tiedote.
Julkaistu: 02.03.2012 klo 13:52
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Yhteishaku syksyllä 2012 alkaviin ammattikorkeakouluopintoihin alkaa maanantaina 5.3.2012.

Hämeen ammattikorkeakouluun (HAMK) voi hakea suomenkielisiin päiväopiskeluna tai työn ohessa suoritettaviin AMK-tutkintoon johtaviin koulutusohjelmiin (ns. nuorten koulutukseen ja aikuiskoulutukseen). Päiväopiskeluna suoritettavia koulutusohjelmia ja suuntautumisvaihtoehtoja on haussa mukana yhteensä kaksikymmentä. Työn ohessa suoritettavia koulutusohjelmia on mukana neljä.  Lisäksi mukana on neljä työn ohessa suoritettavaa ylemmän AMK-tutkinnon ohjelmaa.

Samaan aikaan on käynnissä HAMKin erillishaut englanninkielisiin työn ohessa suoritettaviin opintoihin. Hakea voi yhteen ylempään AMK-tutkintoon johtavaan koulutusohjelmaan ja yhteen AMK-tutkintoon johtavaan koulutusohjelmaan.

Yhteensä aloituspaikkoja on HAMKissa tarjolla noin tuhat. Yhteishaku ja erillishaut jatkuvat tiistaihin 3.4.2012 saakka. Päiväopiskeluna suoritettavaan koulutukseen voivat hakea muun muassa lukion tai ammatillisen perustutkinnon suorittaneet. Työn ohessa suoritettavaan koulutukseen ja ylempään ammattikorkeakoulututkintoon hakevien kannattaa tutustua pohjakoulutus- ja työkokemusvaatimuksiin HAMKin www-sivuilla. Kaikkiin koulutusohjelmiin on valintakokeet, jotka järjestetään toukokuun lopussa ja kesäkuun alussa. Valintojen tulokset ilmoitetaan viimeistään heinäkuussa.

Lisätietoja
HAMKin hakutoimisto, p. (03) 646 4501 tai hakutoimisto@hamk.fi

www.hamk.fi


Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs