Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAMKin Uratapahtumasta eväitä työllistymiseen

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKin Uratapahtumasta eväitä työllistymiseen

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2013 klo 15:16
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK järjestetää opiskelijoille Uratapahtuman keskiviikkona 13.11.2013 Visamäen kampuksella Hämeenlinnassa. Tapahtuman tavoitteena on tuoda opiskelijoille uusia, ajankohtaisia näkökulmia työnhakuun ja vinkkejä oman osaamisen markkinointiin.

Tapahtumassa on kaksi rinnakkaista toteutusta: Uratapahtuma suomeksi ja Career Event englanniksi. Tapahtuma alkaa seminaarityyppisesti sisältäen mielenkiintoisia ja innostavia puheenvuoroja työllistymiseen ja työnhakuun liittyen. Muun muassa Sari Veikkolainen YLEn HR:stä kertoo opiskelijoille sosiaalisen median hyödyntämisestä työnhaussa. Iltapäivällä ohjelmassa on erilaisia työnhakuteemaisia työpajoja, työnhakuneuvontaa ja CV-klinikoita, joita pitämässä ovat HAMKin yhteistyökumppanit, mm. yritysten edustajat, ammattiliitot sekä Hämeen TE-toimisto.

Tapahtumaan osallistuu HAMKin Visamäen alueen opiskelijoita, ja lisäksi englanninkieliseen toteutukseen osallistuu kansainvälisiä opiskelijoita HAMKin vieraskielisistä koulutusohjelmista Forssasta, Riihimäeltä ja Valkeakoskelta sekä kansainvälisiä opiskelijoita Lahden ammattikorkeakoulusta Lamkista.

Pajatso-hanke ulkomaalaisten opiskelijoiden työllistymistä edistämässä

Tapahtuman järjestetään osana HAMKin ESR-rahoitteista Pajatso-hanketta, jossa tavoitteena on ulkomaalaisten opiskelijoiden työllistymisen edistäminen. Opiskelijoiden työllistymis- ja työnhakutaitojen kehittämisen lisäksi Pajatso-hankkeessa tähdätään työllistymiseen yritysyhteistyön avulla, jolloin opiskelijat pääsevät vuorovaikutukseen yritysten kanssa ja saavat sekä kokemusta että verkostoja, jotka ovat elintärkeitä työnhaussa valmistumisen jälkeen. Parhaillaan HAMKissa onkin käynnissä yritysten toimeksiannosta useita eri projekteja, joissa toteuttajina ovat ulkomaalaiset opiskelijat.

Lisätiedot:

Salla Niittymäki, projektipäälllikkö, Pajatso-hanke, sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi, p. 03 646 6313
Antti Viiman, projektiassistentti, Pajatso-hanke, sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi, p. 03 646 4403
Jukka Raitanen, työelämäpalvelukoordinaattori, HAMKin Työelämän lähipalvelut, sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi, p. 03 646 6666

Pajatso-hankkeen sivut ja Uratapahtuman ohjelma: http://www.hamk.fi/pajatso

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs