Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAMKin taloushallinnon verkkokoulutukset saivat erinomaisen vastaanoton

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKin taloushallinnon verkkokoulutukset saivat erinomaisen vastaanoton

Tiedote.
Julkaistu: 16.01.2014 klo 15:14
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulussa pilotoitiin vuonna 2012–2013 taloushallinnon verkkototeutuksia Taloushallinto-osaamisen kehittäminen -hankkeessa (ESR). Hanke on nyt päättynyt, mutta siinä pilotoidut koulutukset käynnistyvät tänä vuonna uudestaan.

Ensimmäisen kierroksen toteutukset saivat erinomaiset palautteet, joten tästä on hyvä jatkaa. Suurin osa pilottiin osallistuneista oli ensimmäistä kertaa verkko-opiskelijoina, ja he kokivat opiskelun mielekkääksi monipuolisten harjoitteiden ja joustavuuden johdosta. Myös pieniä kehittämisideoita saatiin, ja niitä aiotaan hyödyntää tulevissa toteutuksissa.

Tulevana vuonna taloushallintoalan ammattilaiset voivat siis parantaa osaamistaan kevään ja syksyn aikana seitsemässä koulutuksessa: tilinpäätösanalyysi ja yrityksen talouden ennakointi, investointilaskenta päätöksenteon tukena, kirjanpitopassi, konsernitilinpäätös ja asunto-osakeyhtiön taloushallinto.

Joustavasti verkko-opintoina

Opiskelu tapahtuu pääosin verkossa. Koulutuksen aluksi kokoonnutaan lähitapaamiseen, jonka lisäksi on verkkotapaamisia. Verkkotapaamisten välillä opiskelijat tutustuvat materiaaliin ja tekevät harjoituksia. Harjoituksista opiskelija saa henkilökohtaisen palautteen. Verkkotyövälineiden käyttöön perehdytään toteutuksen alussa järjestettävässä aloitustapaamisessa. Verkko-opiskelu tarjoaa joustavan, ajasta ja paikasta riippumattoman opiskelutavan talousosaamisen syventämiseen.

Keväällä käynnistyy Tilinpäätösanalyysi, Investointilaskenta ja KirjanpitoPassi

Tilinpäätösanalyysi ja yrityksen talouden ennakointi 5 op -koulutuksessa perehdytään tilinpäätösanalyysin tekemiseen ja menetelmiin. Samalla opitaan arvioimaan yrityksen taloudellista tilaa ja sekä tulevaisuuden näkymiä. Investointilaskenta päätöksenteon tukena 3 op -koulutuksessa saadaan syvempää ymmärrystä investointeja koskeviin päätöstilanteisiin. KirjanpitoPassi 8 op (Kirjanpito 3 op, Kirjanpito ja tilinpäätös 3 op ja Arvonlisävero) on jaettu pienempiin osiin, eli voit suorittaa koko passin tai vain sinua kiinnostavan osan. KirjanpitoPassi sopii hyvin mm. alanvaihtajille ja tietojen päivittäjille.

Syksyllä tarjonnassa:
Konsernitilinpäätös 5 op
Asunto-osakeyhtiön taloushallinto 5 op

Lisätietoja HAMKin taloushallintoalan täydennyskoulutustarjonnasta:
Työelämäpalvelupäällikkö Sari Hanka, puh. 03 646 3417 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi
Koulutussuunnittelija Tanja Erkkilä, puh. 03 646 3413 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs