Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAMKin rehtori Pertti Puusaari OKM:n ja Opetushallituksen koulutustoimikuntajärjestelmän ohjausryhmän jäseneksi

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKin rehtori Pertti Puusaari OKM:n ja Opetushallituksen koulutustoimikuntajärjestelmän ohjausryhmän jäseneksi

Tiedote.
Julkaistu: 13.01.2014 klo 15:41
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) rehtori Pertti Puusaari on kutsuttu opetus- ja kulttuuriministeriön ja Opetushallituksen yhteisen koulutustoimikuntajärjestelmän ohjausryhmän jäseneksi Arene ry:n (Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto) edustajaksi seuraavalle kolmivuotiskaudelle 1.1.2014–31.12.2016.

– Kyseessä on valtakunnallinen koulutuksen kehittämisen näköalapaikka, kuvaa tehtävää rehtori Puusaari ja jatkaa: – Ohjausryhmä arvioi sitä, minkälaisia kehittämistarpeita koko Suomen tutkintojärjestelmässä on, ja tekee aloitteita OKM:lle ja Opetushallitukselle. Pohjana on laadullinen ennakointi ja tiivis vuoropuhelu eri työelämäjärjestöjen kanssa.

Koulutustoimikuntajärjestelmä muodostuu ohjausryhmästä, eri alojen koulutustoimikunnista sekä koulutustoimikuntien työtä täydentävistä määräaikaisista asiantuntijaryhmistä. Sen tehtävänä on edistää koulutuksen ja työelämän vuorovaikutusta.

Ohjausryhmän tehtävänä on koulutustoimikuntajärjestelmän toiminnan suunnittelu, ohjaus ja kehittäminen. Ohjausryhmä vastaa siitä, että koulutustoimikunnissa käsitellään yrittäjyyttä, työelämän kehittämistä ja yhteistoimintaa sekä muita tarpeellisia kaikkia koulutusaloja koskevia asioita.

Koulutustoimikuntajärjestelmän kuvaus: http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2010/20100882

Lisätiedot: rehtori Pertti Puusaari, Hämeen ammattikorkeakoulu, p. 0400 469 605

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs