Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAMK suosittu kohde yhteishaussa

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMK suosittu kohde yhteishaussa

Tiedote.
Julkaistu: 14.04.2015 klo 14:39
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Korkeakoulujen kevään 2015 yhteishaku on päättynyt. Yhteishaku toteutettiin kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen hakuaika oli tammikuussa ja toinen maalis-huhtikuun taitteessa. Hämeen ammattikorkeakoulusta (HAMK) haussa oli mukana useita koulutuksia.

HAMKiin saattoi hakea sekä suomenkieliseen että englanninkieliseen AMK-tutkintoon ja YAMK-tutkintoon johtavaan koulutukseen. Yhteishaussa oli mukana yhteensä 36 hakukohdetta. Suurin osa koulutuksista toteutetaan päiväopiskeluna, mutta mukana on myös monimuoto-toteutuksia.

HAMKiin oli hakijoita yhteensä noin 10 000. Heistä noin 4100 oli ensisijaisia. Aloituspaikkoja on kaikkiaan 1335, joista 1145 on AMK-koulutuksissa ja 190 ylempi AMK -koulutuksissa. Yhtä aloituspaikkaa kohti HAMKiin oli noin 3 ensisijaista hakijaa.

Suosituimmat hakukohteet olivat sosionomikoulutuksen, liiketalouden ja sairaanhoitajakoulutuksen päiväopinnot. Englanninkielisistä koulutuksista suosituin oli Valkeakoskella toteutettava International Business -koulutus. Ylemmistä amk-koulutuksista suosituin oli liiketoiminnan kehittäminen.

 

Valintakokeet touko-kesäkuussa 

Valintakokeet järjestetään touko-kesäkuun vaihteessa. Hakijoille valintojen tulokset ilmoitetaan viimeistään 1.7.2015. Mikäli joihinkin HAMKin koulutuksiin jää vapaita aloituspaikkoja, niihin voidaan järjestää lisähakuja elokuun puolivälissä.

 

Lisätietoja

Opiskelijapalvelupäällikkö Leena Luoma

p. (03) 646 4509 tai sp. leena.luoma@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs