Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAMK juhlistaa johtamisen erikoisammattitutkinnon suorittaneita

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMK juhlistaa johtamisen erikoisammattitutkinnon suorittaneita

Kutsu.
Julkaistu: 07.11.2011 klo 11:08
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Suomessa on ollut vuodesta 1999 lähtien mahdollista suorittaa johtamisen erikoisammattitutkinto. HAMK on toiminut tutkinnon järjestäjänä alusta alkaen. Tutkinnon on HAMKissa suorittanut kahdentoista vuoden aikana noin seitsemänsataa esimiestä.

Perjantaina 11.11.2011 klo 9.30 alkaen Hämeenlinnan Raatihuoneella valmistujaisjuhlaa viettää 16 esimiestä. Tilaisuuteen on kutsuttu myös tutkinnon suorittajien ammattitaitoa työpaikalla arvioineet henkilöt sekä työpaikkaohjaajat.  Juhlapuhujana tilaisuudessa on Susanna Rahkamo teemalla ”Mitä huippu-urheilu opetti innovaatiojohtamisesta”. Lisäksi tilaisuudessa on puheenvuoro työelämän edustajalla, tutkinnon suorittajalla sekä tutkinnon järjestäjän edustajalla.

Ohjelma alkaa klo 9.30 ja sen jälkeen nautitaan lounas. Tilaisuus päättyy viimeistään klo 13.30.  Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita mukaan valmistujaisjuhlaan.

Lisätiedot:
koulutussuunnittelija Minna Murtola, p. 03 646 3440 tai 0400 975 024 tai etunimi.sukunimi@hamk.fi

Taustatietoa:

Näyttötutkintoon osallistumiselle ei muodollisesti voida asettaa koulutukseen osallistumista koskevia ennakkoehtoja. Yleensä tutkinto suoritetaan kuitenkin valmistavan koulutuksen yhteydessä. HAMKin järjestämä valmistava koulutus on noin 1,5 vuoden mittainen ja sisältää 15 koulutuspäivää sekä etäopiskelua ja työssä oppimista.

Tutkinnon suorittamisen lähtökohtana on aina oman työyksikön tai vastuualueen johtaminen ja kehittäminen, tutkinnon suorittajan oma johtajana kehittyminen ja näiden prosessien kytkeminen toisiinsa. Tutkinnon suorittaminen liittyy kiinteästi tutkinnon suorittajan omaan työhön ja sen kehittämiseen. Samalla tutkinnon suorittanut saa virallisen todistuksen omasta johtajuuteen liittyvästä ammattitaidostaan.

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs