Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAMK ja LAMK tarjoavat maksutonta Innovatiivinen konesuunnittelija -koulutusta

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMK ja LAMK tarjoavat maksutonta Innovatiivinen konesuunnittelija -koulutusta

Tiedote.
Julkaistu: 09.11.2011 klo 09:49
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) ja Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) tarjoavat konesuunnittelijoille suunnattua täydennyskoulutusta. Keväällä 2012 käynnistyvä Innovatiivinen konesuunnittelija -koulutus on suunnattu tekniikan alan suunnittelijoille, joilla on vähintään AMK-tasoinen koulutustausta.

Koulutuksessa käsitellään mm. suunnittelutoiminnan merkitystä arvoketjussa, suunnitteluprojektien hallintaa ja johtamista, luovaa ongelmatilanteiden ratkaisua, henkilökohtaisten viestintävalmiuksien kehittämistä sekä konesuunnitteluun olennaisesti liittyviä nykyaikaisia materiaali- ja valmistustekniikoita. Koulutus antaa valmiuksia toimia tuotekehitysprojekteissa asiantuntijana ja esimiehenä. Koulutus soveltuu myös hyvin henkilöstön kehittämiseen yrityksissä.

Koulutuksen järjestävät HAMK ja LAMK yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa. OPH:n rahoittamana koulutus on osallistujille maksutonta.

Koulutus toteutetaan 8.2. – 12.12.2012 ja se on laajuudeltaan 30 opintopistettä. Lähipäivien (noin 2 päivää / kk) lisäksi opetusta järjestetään monimuotoisesti verkossa. Koulutukseen kuuluu myös työssäoppimista omalla työpaikalla. Lähiopetus järjestetään vuorotellen sekä Hämeenlinnassa että Lahdessa. Koulutuksen aikana toteutetaan työelämälähtöinen tutkimus- tai kehitystehtävä omalla työpaikalla.

Vielä ehtii ilmoittautua

Hakuaika keväällä käynnistyvään koulutukseen päättyy 16.12. Voit ilmoittautua koulutukseen osoitteessa www.hamk.fi/ilmoittaudu.

Lisätietoja:

HAMK Täydennyskoulutus
koulutussuunnittelija Arto Kolehmainen, puh. (03) 646 3410 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs