Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Hämeenlinnan seudun vuoden aikuisohjaaja ja -opiskelija julkistetaan 6.10.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeenlinnan seudun vuoden aikuisohjaaja ja -opiskelija julkistetaan 6.10.

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2011 klo 15:47
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Elinikäisen oppimisen ja ohjauksen viikon 2011 alueellisessa päätapahtumassa Hämeenlinnassa palkitaan vuoden aikuisohjaaja ja aikuisopiskelija.

Elinikäisen oppimisen ja ohjauksen kampanjaa vietetään viikolla 40 teemalla Tee elämäsi löytöretki – innostu oppimaan! Kampanjan tavoitteena on kannustaa kaiken ikäisiä opiskelemaan sekä nostaa esiin oppimisen hyödyt työelämässä ja opiskelun ilo rikkaana harrastuksena.

Elinikäisen oppimisen ja ohjauksen viikon alueellinen päätapahtuma järjestetään Hämeenlinnan kirjastossa torstaina 6.10. klo 12 – 17. Tapahtumassa palkitaan vuoden 2011 aikuisohjaaja ja aikuisopiskelija. Voittajien julkistus on klo 13. Tiedotusvälineiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan.

Vuoden aikuisohjaajan valintaraadin muodostavat HAMK Ammatillisen opettajakorkeakoulun johtaja ja HAMKin opetusjohtaja Seija Mahlamäki-Kultanen, koulutuksen tukipalvelujen kehittämispäällikkö Pirjo Kuisma ja HAMK Täydennyskoulutuksen täydennyskoulutusjohtaja Esa Inget. Vuoden aikuisopiskelijan valinnan julkaisee Koulutuskeskus Tavastia.

Elinikäisen oppimisen ja ohjauksen kampanjaa eli entistä Aikuisopiskelijan viikkoa vietetään Unescon aloitteesta jo yli 50 maassa. Suomessa sitä on vietetty vuodesta 1998.

Lisätiedot
täydennyskoulutusjohtaja Esa Inget, p. (03) 646 3430 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

Lisätietoa valtakunnallisesta Elinikäisen oppimisen ja ohjauksen viikosta 2011 osoitteessa www.innostuoppimaan.fi.

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs