Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Hallinto kevenee Salpauksen organisaatiouudistuksessa

Koulutuskeskus Salpaus

Hallinto kevenee Salpauksen organisaatiouudistuksessa

Tiedote.
Julkaistu: 20.03.2013 klo 16:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen organisaatio uudistuu 1.8.2013 alkaen. Hallintoa ja esimiestehtäviä organisoidaan uudella tavalla, jotta opetuksen laatu voidaan turvata.

- Uudistuksella varaudutaan tulevaisuuteen. Siinä on otettu huomioon henkilöstöltä saatu palaute siitä, että hallintoa pitäisi keventää ja opetustehtävät turvata, kertoo kehitysjohtaja Päivi Saarelainen, joka aloittaa elokuussa Salpauksen rehtorina.

Salpauksen organisaatiouudistus on osa Päijät-Hämeen koulutuskonsernin yhteistoimintaneuvotteluja. Salpauksen sopeuttamistoimet vuosina 2013–2015 ovat yhteensä arviolta 67 htv, mistä 37 htv on opetushenkilöstöä ja 30 htv muuta henkilöstöä. Organisaatiomuutoksen vaikutus on arviolta 8 htv.

Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) antaa oppilaitoskohtaiset esityksensä ammatillisen koulutuksen opiskelijamäärätavoitteista 28.3. Lopulliset päätökset ammatillisen peruskoulutuksen vuosien 2014–2016 opiskelijamääristä saadaan viikoilla 25–26. OKM:n päätösten vaikutus eri koulutusaloihin Salpauksessa selviää sen jälkeen. Päätöksen mukaisten toimenpiteiden valmistelut aloitetaan elokuussa 2013.

Lisätietoja
kehitysjohtaja Päivi Saarelainen, puh. 0500 716 751
Koulutuskeskus Salpaus

 

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs