Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Hakupäätöstä insinööriopintoihin ei kauan iteroida

Lapin AMK

Hakupäätöstä insinööriopintoihin ei kauan iteroida

Tiedote.
Julkaistu: 10.08.2015 klo 13:00
Julkaisija: Lapin AMK

Lapin ammattikorkeakoulu järjestää lisähaun joihinkin insinööri AMK- ja insinööri YAMK-koulutuksiin. Aiemmilta vuosilta tuttu tilanne ei AMKissa huolestuta, sillä ryhmät on poikkeuksetta saatu lisähakujen jälkeen täyteen.

On tavallista, että insinöörikoulutuksiin haetaan muita aloja lyhyemmällä suunnittelujänteeltä. Toisaalta miesvaltaisilla aloilla vapautuu aloituspaikkoja kun opiskelupaikan jo saaneet lykkäävät opintojen aloitusta asevelvollisuuden suorittamista varten.

Valtakunnallinen yhteishaun lisähaku aukeaa 13.8. osoitteessa opintopolku.fi. Lapin AMKista on haussa mukana konetekniikan ja sähkö- ja automaatiotekniikan päivä- ja monimuotokoulutukset Kemissä ja maanmittaustekniikan insinöörikoulutus päiväopintoina Rovaniemellä. Lisähaussa on mukana myös kaksi insinöörin ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta. Vapaita aloituspaikkoja on Teknologiaosaamisen johtamisen koulutuksessa Kemissä ja maanmittausinsinööreille suunnatussa Alueiden käytön suunnittelun koulutuksessa Rovaniemellä.

Muutamia vapaita paikkoja on myös insinööreille suunnatussa kaivosalan muuntokoulutuksessa Kemissä. Muuntokoulutus ei ole mukana opintopolku-haussa, vaan siihen haetaan ammattikorkeakoulun omalla lomakkeella. 

Lisähakujen kestoajat vaihtelevat koulutuksittain, ja opiskelijavalinnan aikataulu vapaille paikoille on tiukka. Valintakokeet järjestetään heti hakuaikojen päätyttyä, jotta valitut ehtivät lukuvuoden aloituksiin mukaan. Koulutusten tiedot ja hakuohjeet kannattaa tarkistaa ammattikorkeakoulujen verkkosivuilta. 

Lisätietoja:
- vararehtori Reijo Tolppi, p. 040 537 5815, reijo.tolppi@lapinamk.fi 
- www.lapinamk.fi/fi/Hakijalle/Nain-haet/Lisahaut
- www.opintopolku.fi

 

Aiheesta aiemmin:  

Korkeakoulujen yhteishaun tulokset valmiit Opintopolku-palvelussa, Opetushallituksen lehdistötiedote 2.7.2015

Lapin AMK merkattiin hakutoiveeksi yli 10 000 kertaa, Lapin AMKin tiedote 10.4.2015

Lapin ammattikorkeakoulu on Euroopan unionin pohjoisin ammattikorkeakoulu. Sijainti on meille mahdollisuus erikoistua: vahvuutemme on arktinen olosuhdeosaaminen. Hyödynnämme pohjoisen tarjoamia rajattomia mahdollisuuksia niin opetuksessa kuin TKI-toiminnassammekin. Toimipaikkamme sijaitsevat Kemissä, Rovaniemellä ja Torniossa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs