Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Hakuaika HAMK Ammatilliseen opettajakorkeakouluun alkaa 7.1.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hakuaika HAMK Ammatilliseen opettajakorkeakouluun alkaa 7.1.

Tiedote.
Julkaistu: 04.01.2013 klo 15:52
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Ammatillinen koulutus on arvossa, joten nyt kannattaa hakeutua ammatilliseen opettajankoulutukseen. Yhteishaku ammatilliseen opettajan-, erityisopettajan- ja opinto-ohjaajankoulutukseen alkaa 7.1.2013.

HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu järjestää syksyllä 2013 alkavaa ammatillista opettajankoulutusta monimuotokoulutuksena Hämeenlinnan lisäksi Lahdessa, Espoossa ja Turussa. Lisäksi syksyllä 2013 alkaa kaksi verkko-opiskeluryhmää sekä tekniikan alojen opetukseen suuntautuva ryhmä ja kansainvälisyyteen suuntautuva ryhmä. Ammatillisen opettajankoulutuksen laajuus on 60 opintopistettä ja kesto 1 - 1,5 vuotta.

Ammatillinen erityisopettajankoulutus on opettajankoulutuksen suorittaneille, ammatillisina erityisopettajina toimiville tai näihin tehtäviin aikoville tarkoitettua opettajien jatkokoulutusta. Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus puolestaan on suunnattu opettajankoulutuksen suorittaneille, ammatillisina opinto-ohjaajina toimiville tai näihin tehtäviin aikoville.

Ammatillinen erityisopettajankoulutus alkaa toukokuussa 2013 monimuoto-opintoina Hämeenlinnassa. Ammatillista opinto-ohjaajankoulutusta järjestetään monimuoto-opintoina Hämeenlinnassa ja Espoossa. Myös opinto-ohjaajankoulutus alkaa toukokuussa 2013. Sekä erityisopettajankoulutuksen että opinto-ohjaajankoulutuksen laajuus on 60 opintopistettä ja kesto 1,5 vuotta.

HAMK Ammatilliseen opettajakorkeakouluun haetaan ammatillisten opettajakorkeakoulujen yhteishaun verkkosivuilla osoitteessa www.opekorkeahaku.fi. Haku päättyy 25.1.2013 klo 16.15.

Hakuajan alussa järjestetään useita hakuinfoja eri puolilla Etelä-Suomea: 7.1. Hämeenlinnassa, 8.1. Turussa ja Salossa, 9.1. Vantaalla ja Espoossa, 10.1. Kouvolassa ja Lahdessa. Lisäksi 11.1. järjestetään infotilaisuus verkossa. Hakuinfojen ajat ja tarkemmat paikat löytyvät tapahtumakalenterista HAMKin verkkosivuilta osoitteesta www.hamk.fi.

Hakuinfoissa kerrotaan hakemiseen, opintoihin ja opiskeluihin liittyviä asioita. Tilaisuuksissa on myös mahdollista keskustella opintojen ohjaajamme kanssa henkilökohtaisesti omista hakemiseen liittyvistä tutkinto- ja työkokemusasioista. Hakuinfoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakolta, ja ne ovat osallistujilleen maksuttomia. Kaikille hakuinfoon osallistuville annetaan myös vuoden 2013 hakuopas.

Lisätietoa hakemisesta ja opinnoista löytyy HAMK AOKK:n verkkosivuilta.

Lisätiedot
opintojen ohjaaja Eveliina Grönberg, p. 03 6463 371 tai etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs