Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Hakuaika ammatilliseen opettajankoulutukseen ja ammatilliseen erityisopettajankoulutukseen on tammikuussa

Tampereen ammattikorkeakoulu

Hakuaika ammatilliseen opettajankoulutukseen ja ammatilliseen erityisopettajankoulutukseen on tammikuussa

Tiedote.
Julkaistu: 02.01.2013 klo 13:13
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammatillinen opettajakorkeakoulu tarjoaa ammatillista opettajankoulutusta ja ammatillista erityisopettajankoulutusta Tampereella.

Ammatillinen opettajankoulutus on ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten opettajille ja opettajiksi aikoville tarkoitettua koulutusta, joka antaa pedagogisen kelpoisuuden edellä mainittujen oppilaitosten lisäksi myös yleissivistäviin oppilaitoksiin ja vapaaseen sivistystyöhön. Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä. Koulutus kestää 1 - 2 vuotta. Koulutus alkaa elokuussa, mutta opinnot on mahdollista aloittaa myös kesäkuussa. Tarjolla on mahdollisuus myös verkko-opintoihin.  

Ammatillinen erityisopettajankoulutus on opettajankoulutuksen suorittaneille ja ammatillisena erityisopettajana toimiville tai erityisopetuksen tehtäviin aikoville tarkoitettua jatkokoulutusta. Koulutus antaa pätevyyden erityisopetuksen tehtäviin ammatillisessa koulutuksessa ja kestää 1,5 v.  

Hakuaika ammatilliseen opettajankoulutukseen ja ammatilliseen erityisopettajankoulutukseen on 7. - 25.1.2013. Hakulomake ohjeineen löytyy hakuajan alkaessa osoitteesta www.opekorkeahaku.fi.

Tiedotustilaisuus opettajankoulutuksesta ja siihen hakeutumisesta on tiistaina 8.1.2013 klo 16.30 - 18.00 Tampereen ammattikorkeakoulussa, tilassa E1-06, Kuntokatu 3, Tampere. Johtaja Maarit Jääskeläinen sekä suunnittelija Eeva Manni kertovat opettajankoulutuksesta ja siihen hakeutumisesta, muun muassa kelpoisuusvaatimuksista.

Lisätietoja:

  • johtaja Maarit Jääskeläinen, puh. 050 570 2053
  • suunnittelija Eeva Manni, puh. 03 245 2052

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tamk.fi.

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta yli 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 800. TAMK toimii Tampereen lisäksi Ikaalisissa, Mänttä-Vilppulassa ja Virroilla.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs