Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku tammikuussa alkavaan ammattistarttiin alkaa ma 3.11.

Koulutuskeskus Salpaus

Haku tammikuussa alkavaan ammattistarttiin alkaa ma 3.11.

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2014 klo 08:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksessa alkaa tammikuussa Ammattistartti-koulutus, joka kestää puoli vuotta. Koulutuksen hakuaika on 3. - 21.11.2014.

Koulutus on suunnattu nuorille, jotka ovat päättäneet peruskoulunsa tai keskeyttäneet opintonsa ammatillisessa oppilaitoksessa tai lukiossa. Ammattistarttiin osallistumalla voi vahvistaa asemiaan kevään yhteishaussa, sillä koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat yhteishaussa kuusi valintapistettä.

Ammattistartti antaa opiskelijalle mahdollisuuden tutustua työelämään, eri ammatteihin ja koulutusaloihin. Lisäksi ammatillisissa opinnoissa tarvittavat valmiudet ja opiskelutaidot saavat vahvistusta. Opiskelija voi suorittaa koulutuksen aikana hygieniapassin ja työturvallisuuskortin. Ammattistarttiin otetaan 12 opiskelijaa.

Lisätietoja
Opetusalapäällikkö Katri Kolstela puh. 050 526 5870

http://www.salpaus.fi/nuoret/hae-opiskelemaan/ammatilliseen-peruskoulutukseen-valmistava-koulutus/Sivut/tuote.aspx?pid=1695

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa.
www.salpaus.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs