Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku TAMKin englanninkieliseen koulutukseen alkaa 7. tammikuuta

Tampereen ammattikorkeakoulu

Haku TAMKin englanninkieliseen koulutukseen alkaa 7. tammikuuta

Tiedote.
Julkaistu: 02.01.2014 klo 13:45
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulussa alkaa syksyllä 2014 kolme englanninkielistä tutkintokoulutusta. Bachelor-tutkinnon voi suorittaa energia- ja ympäristöteknologiassa, kansainvälisessä liiketoiminnassa sekä median ja taiteen alalla.

Päiväopiskeluun on tarjolla aloituspaikkoja yhteensä 138, ja niihin voivat hakea sekä suomalaiset että ulkomaalaiset opiskelijat. Yhteishakuaika on 7.1.–11.2. Opinnot alkavat elokuussa 2014 ja kestävät 3,5–4 vuotta.

 
Opetusta päivitetyillä ohjelmilla

Kaikki TAMKin opetussuunnitelmat on päivitetty, jotta ne vastaavat mahdollisimman hyvin työelämän tämänhetkisiin ja tuleviin tarpeisiin, myös kansainvälisillä työmarkkinoilla.

Kansainvälisiä energia- ja ympäristöteknologian osaajia tarvitaan niin teollisuudessa kuin paikallishallinnossakin. Punaisena lankana opinnoissa kulkevat kestävän kehityksen periaatteet, jotka vaikuttavat toimialalla kaikkialla maailmassa.

Kansainvälisen liiketoiminnan koulutuksessa voi erikoistua liiketoiminnan eri osa-alueisiin, esimerkiksi palveluiden ja tuotantoketjun johtamiseen, talouteen tai markkinointiin. TAMKin vahvaa matkailualan osaamista on sisällytetty Tourism-opintopolkuun.

Viestintäalan koulutus vastaa media-alan kysyntään kolmella pääopintopolulla, joissa kaikissa on mukana yrittäjyyskoulutusta. Interaktiivisen median tuotannossa painotus on mm. peli- ja web-suunnittelussa. Musiikin tuotannossa on mahdollista opiskella mm. musiikkibisnestä ja –tuotantoja. Taiteen opintopolkuun sisältyy mm. tilataiteen, valokuvauksen ja liikkuvan kuvan opintoja.

Lisätietoa TAMKin englanninkielisistä koulutusohjelmista, hakemisesta ja ennakkotehtävistä (Media and Arts) saa TAMKin hakusivustolta, www.tamk.fi.

 
Erillishaku englanninkielisiin ylempiin AMK-tutkintoihin

TAMKissa voi suorittaa myös kaksi englanninkielistä ylempää AMK-tutkintoa: Master's Degree Programme in Information Technology ja Master's Degree Programme in International Project Management. Näihin on erillishaku 3.3.–1.4. Opiskelu alkaa syksyllä 2014. Lisätietoa TAMKin nettisivujen Koulutustarjonta- ja Hakeminen-sivuilta.


Lisätietoa:
- hakutoimisto@tamk.fi, p. (03) 245 2399
- Degree Programme in Energy and Environmental Technology: koulutuspäällikkö Eeva-Liisa Viskari, eeva-liisa.viskari@tamk.fi, p. 040 846 9452
- Degree Programme in International Business: koulutuspäällikkö Irja Pietilä, irja.pietila@tamk.fi, p. 050 597 7515
- Degree Programme in Media and Arts:koulutuspäällikkö Timo Kivikangas, timo.kivikangas@tamk.fi, p. 040 869 8840

 

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle kuudella koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 800. www.tamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs