Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku TAMKin englanninkieliseen AMK-koulutukseen alkaa 7. tammikuuta

Tampereen ammattikorkeakoulu

Haku TAMKin englanninkieliseen AMK-koulutukseen alkaa 7. tammikuuta

Tiedote.
Julkaistu: 03.01.2013 klo 10:33
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Mediaohjelmassa voi ensi syksynä opiskella kansainväliseksi musiikin tuottajaksi

Tampereen ammattikorkeakoulussa alkaa syksyllä 2013 neljä englanninkielistä Bachelor-tutkintoon johtavaa koulutusohjelmaa: Environmental Engineering, International Business, Media ja Nursing. Opiskelupaikkoja on tarjolla yhteensä 138, ja niihin voi hakea yhteishaussa 7.1.–12.2. Opinnot alkavat syksyllä 2013 ja kestävät 3,5–4 vuotta.

TAMKin opetussuunnitelmia on uudistettu vastamaan tulevaisuuden ammattilaisten osaamistarpeisiin. Kansainvälisiä ympäristöjohtamisen ja -teknologian osaajia tarvitaan niin teollisuudessa kuin paikallishallinnossakin. Englanninkielinen sairaanhoitajan tutkinto on tasoltaan vastaava kuin muissakin EU-maissa. TAMKin vahvaa matkailualan osaamista on sisällytetty International Business –koulutusohjelmaan.

Uutena opintopolkuna TAMKissa Tampereella alkaa ensi syksynä musiikin tuottamisen koulutus. Englanninkielisessä median koulutusohjelmassa on kaikkiaan 30 aloituspaikkaa, joista 10 suuntautuu musiikin tuottamiseen. Koulutus painottuu tuotannolliseen osaamiseen, joten hakijalta ei edellytetä esimerkiksi musiikin teorian tai jonkin instrumentin hallintaa.

Degree Programme in Media vastaa media-alan kysyntään kahdella pääopintopolulla: interaktiivisen median tuottaminen ja musiikin tuottaminen. Interaktiivisen median tuotannossa opiskeltavat aihepiirit painottuvat mm. pelien tuottamiseen sekä visuaaliseen suunnitteluun ja web-suunnitteluun. Musiikin tuotannossa on mahdollista opiskella mm. musiikkibisnestä, biisien kirjoittamista, studiotuottamista, pelien äänisuunnittelua, tapahtumatekniikkaa ja -tuotantoa sekä alan yrittäjyyttä.

”Nyt alkamassa oleva koulutus tulee operoimaan äärimmäisen potentiaalisessa kansainvälisessä toimintaympäristössä ja tarjoaa opiskelijalle ainutlaatuiset puitteet kehittyä kansainvälisen tason huippuosaajaksi", sanoo Median koulutusohjelman koulutuspäällikköTimo Kivikangas.

Hakuaika ammattikorkeakoulujen englanninkielisiin koulutusohjelmiin on 7.1.–12.2.2013. Haku tapahtuu verkossa osoitteessa www.admissions.fi. Lisätietoa TAMKin englanninkielisistä koulutusohjelmista, hakemisesta ja ennakkotehtävistä (Media) saa TAMKin hakusivustolta. Yhteishaussa voi hakea korkeintaan neljään koulutusohjelmaan.

Lisätietoa:

www.tamk.fi
hakutoimisto(at)tamk.fi

Degree Programme in Media

- koulutuspäällikkö Timo Kivikangas, timo.kivikangas(at)tamk.fi, p. 040 869 8840

- koulutuksen kuvaus ja hakuinfo: www.tamk.fi/media  
- TAMKin viestintäkoulutuksen blogi: http://tamk-artmedia.blogspot.com

 

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta yli 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 800. TAMK toimii Tampereen lisäksi Ikaalisissa, Mänttä-Vilppulassa ja Virroilla.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs