Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku syksyllä alkavaan International Business -koulutukseen alkaa

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Haku syksyllä alkavaan International Business -koulutukseen alkaa

Tiedote.
Julkaistu: 11.08.2015 klo 12:57
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakouluun (SAMK) on mahdollista hakea vielä yhteen syksyllä alkavaan koulutukseen. Haku International Business -koulutukseen on 13.–17.8. Koulutus toteutetaan Raumalla. Opetuskieli on englanti. Koulutus kestää noin 3,5 vuotta ja siitä valmistuu liiketalouden ammattikorkeakoulututkintoon.

Koulutus valmistaa työskentelemään kansainvälisessä toimintaympäristössä markkinoinnin, logistiikan, jakelun hallinnan, yritysanalyysien ja palvelumuotoilun alueilla.

Menetelmänä aktiivinen oppiminen

Oppimisympäristö perustuu Problem Based Learning -periaatteeseen, aktiivisen oppimisen menetelmään. Se tarjoaa innostavan ja haastavan tavan oppia tekemällä.

– Koulutuksessa tiedonhankinta- ja viestintätaidot kehittyvät. Myös opiskelijan ongelmanratkaisutaidot kehittyvät työskennellessä monikulttuurisissa tiimeissä ja verkostoissa. SAMKiin saapuu vuosittain paljon vaihto-opiskelijoita, joten kotikansainvälistymistä tapahtuu opintojen aikana. Sen lisäksi useat opiskelijat lähtevät opiskelu- tai harjoitteluvaihtoon, kertoo koulutuksesta vastaava Daniela Tanhua.

Valinta tehdään ainoastaan valintakokeen perusteella. Hakijoiden tulee ottaa hakukelpoisuuteen vaikuttavat todistuskopiot mukaan valintakokeeseen. Kokeeseen ei lähetetä kutsua. Hakeminen tapahtuu kevään haun tapaan opintopolun kautta https://opintopolku.fi. Valintakoe on 21.8. Raumalla.                                                                                                                        
 


Lue lisää koulutuksesta: https://samkhakuopas.wordpress.com/studies-in-english/international-business/

Lisätietoja:
Lehtori, OPS-vastaava Daniela Tanhua, p 044 710 3540 tai daniela.tanhua@samk.fi

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 450 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs