Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku Seinäjoella järjestettävään DI-koulutukseen käynnissä

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Haku Seinäjoella järjestettävään DI-koulutukseen käynnissä

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2013 klo 08:03
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Tampereen teknillinen yliopisto ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu käynnistävät järjestyksessään jo kolmannen konetekniikan (tuotantotekniikka) DI-koulutuksen Seinäjoella. Hakukelpoisia ovat konetekniikan ja lähialojen AMK-insinöörit. Hakuaika on 26.11–13.12.2013, ja opinnot alkavat kevään 2014 aikana.

 

Joustavaa opiskelua työn ohessa

 

Koulutuksen järjestäjä on Tampereen teknillinen yliopisto (TTY). Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) tarjoaa tilat ja vastaa paikallisesta koordinoinnista. Opinnot suoritetaan työn ohessa ja ne kestävät noin 4 vuotta.

 

- Alkavaan koulutukseen valitaan 40 opiskelijaa. Vuosina 2003 ja 2009 alkaneista koulutuksista on valmistunut maakuntaan jo lähes 60 diplomi-insinööriä. Koulutuksen aluevaikuttavuus on merkittävä, sillä se nostaa maakunnan koulutustasoa, kertoo professori Paul Andersson TTY:ltä

 

- Kyselyjä uudesta DI-koulutuksesta on tullut runsaasti ja olemme iloisia, että yhteistyö TTY:n kanssa jatkuu ja koulutuksen rahoitus järjestyi. Opiskelijalle se on paitsi tilaisuus nostaa tutkintotasoaan myös mahdollisuus muodostaa työelämän verkostoja, lisää SeAMK Tekniikan tutkimus- ja kehitysjohtaja Kati Katajisto

 

Opiskelijavalinnoista ja opetuksesta vastaa TTY. Hakuohjeet ja hakulomake löytyvät osoitteesta www.tut.fi/di-koulutus-seinajoella.

 

Koulutuksesta järjestetään info-tilaisuus Seinäjoen ammattikorkeakoululla maanantaina 2.12.2013 kello 16–17.30, osoitteessa Kampusranta 11 E (Frami E). Tilaisuuden aikana pääsee tutustumaan DI-koulutuksen lisäksi SeAMKin konetekniikan laboratorioon.

 

SeAMKin ja TTY:n lisäksi koulutusta rahoittavat Seinäjoen kaupunki ja Etelä-Pohjanmaan korkeakoulusäätiö.

 

Lisätietoja:

 

Professori Paul Andersson (TTY), puh. 040 556 7872, paul.andersson@tut.fi

 

Opintosuunnittelija Nina Ojala (TTY), puh. 040 849 0859, nina.ojala@tut.fi

 

Tutkimus- ja kehitysjohtaja Kati Katajisto (SeAMK Tekniikka), puh. 040 830 4237,

kati.katajisto@seamk.fi

 

Liitetiedostot

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs