Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku SeAMKin koulutuksiin alkaa 16.3.2016

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Haku SeAMKin koulutuksiin alkaa 16.3.2016

Tiedote.
Julkaistu: 09.03.2016 klo 13:44
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen kevään yhteishaun toinen hakuaika on käynnissä 16.3.–6.4.2016. Haku koulutuksiin tapahtuu osoitteessa opintopolku.fi. Samalla hakulomakkeella haetaan sekä ammattikorkeakouluihin että yliopistoihin. Hakija voi hakea enintään kuuteen eri hakukohteeseen, jotka täytyy järjestää mieluisuusjärjestykseen. Hakuaika päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15.

SeAMK tarjoaa koulutusta kuudella alalla: kulttuuriala, liiketalouden ala, luonnonvara-ala, ravitsemisala, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikan ala. Opinnot alkavat syksyllä 2016. Koulutukset järjestetään Seinäjoella, lukuun ottamatta agrologikoulutusta, joka toteutetaan Ilmajoella.

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa haettavana on 14 päiväopetuksena toteutettavaa ja neljä monimuoto-opetuksena toteutettavaa koulutusta. Päivätoteutuksen opinnot järjestetään pääsääntöisesti arkipäivisin. Monimuotototeutuksena järjestettävät koulutukset on pääasiassa mahdollista suorittaa työn ohessa.

Lisäksi haettavana on neljällä eri alalla viisi ylempään amk-tutkintoon johtavaa koulutusta.

 

Uusi ylempi amk-tutkinto ensimmäistä kertaa haussa agrologeille

SeAMK tarjoaa koko ruokaketjun kattavaa koulutusta. SeAMK kouluttaa agrologeja, restonomeja sekä bio- ja elintarviketekniikan insinöörejä. Viime vuonna ensi kertaa haussa oli Ruokaketjun kehittämisen ylempi AMK-koulutus. Silloin siihen pystyivät hakeutumaan restonomit ja insinöörit.

Nyt ensimmäistä kertaa haettavana on Agrologi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen. Osa opinnoista suoritetaan monialaisissa ryhmissä. Opinnoissa tutuksi tulevat elintarviketuotannon eri vaiheet, toiminta ja laaja-alainen ymmärrys ruokaketjusta, jonka pohjalta opiskelijat voivat kehittää omaa asiantuntijuuttaan. Agrologiopiskelijat paneutuvat opinnoissaan erityisesti strategiseen johtamiseen ja maatilan liiketoimintaosaamiseen.

 

SeAMKissa haettavana 768 opiskelupaikkaa kevään yhteishaussa

Aloituspaikoista 595 on päiväopetuksena toteutettaviin koulutuksiin, 83 monimuoto-opetuksena toteutettaviin ja 90 ylempiin amk-tutkintoihin johtaviin koulutuksiin. Aloittain paikkoja on haussa seuraavasti:

Liiketalous 155
Luonnonvara-ala 75
Sosiaali- ja terveysala 213
Tekniikka 250
Kulttuuriala 40
Ravitsemisala 35

Lisätietoja haussa olevista koulutuksista ja hakemisesta löytyy osoitteesta www.seamk.fi/haku. Lisäksi hakijapalvelut auttavat hakemiseen liittyvissä kysymyksissä.

 

 

Lisätietoja hakemisesta:

SeAMK Hakijapalvelut
Kampusranta 11 (Frami F, 2. krs.)
puh. 020 124 5501
hakijapalvelut@seamk.fi

 

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 5000 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs