Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku SeAMKin International Business -koulutukseen alkaa 8.1.2016

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Haku SeAMKin International Business -koulutukseen alkaa 8.1.2016

Tiedote.
Julkaistu: 17.12.2015 klo 08:13
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen kevään yhteishaun ensimmäinen hakuaika alkaa 8.1.2016. Seinäjoen ammattikorkeakoulussa on haettavana englanninkielinen Bachelor of Business Administration, International Business -koulutus. Siihen voivat hakea sekä suomalaiset että ulkomaalaiset hakijat. Opinnot alkavat syyskuussa 2016 Seinäjoella. Hakuaika päättyy 27. tammikuuta kello 15.00.

International Business -koulutus keskittyy kansainväliseen liiketoimintaan. Tutkinto-ohjelmasta saa tradenomi (AMK) ja Bachelor of Business Administration -tutkinnon eli alemman korkeakoulututkinnon. Hakeminen tapahtuu korkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Seinäjokelainen Markus Haanpää haki koulutukseen, koska hän halusi opiskella kansainvälisessä ympäristössä.

– Ennen opintojen aloittamista tietysti vähän jännitti se, että kuinka se oma englanninkielen taito mahtaakaan riittää. Kielitaito kuitenkin kehittyy nopeasti, ja englanniksi puhuminen on nyt paljon luontevampaa, kertoo Haanpää.

Opintoihin kuuluu vaihtojakso ulkomailla kolmantena opiskeluvuonna.

– Vaihdon ja työharjoittelun haluaisin suorittaa Hannoverissa Saksassa. Kansainvälisestä koulutuksesta on varmasti hyötyä tulevaisuudessa, pohtii alavutelainen Jan Orrström.

Orrström haki koulutukseen sen laaja-alaisuuden vuoksi.

Lisätietoja löytyy osoitteista www.seamk.fi/admissions ja www.seamk.fi/haku. 

 

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 5000 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs