Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku SeAMKiin alkaa 17.3.2015

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Haku SeAMKiin alkaa 17.3.2015

Tiedote.
Julkaistu: 09.03.2015 klo 11:30
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Hakulomake täytetään osoitteessa www.opintopolku.fi. Samalla hakulomakkeella haetaan sekä ammattikorkeakouluihin että yliopistoihin. Hakija voi hakea enintään kuuteen hakukohteeseen. 

Korkeakoulujen kevään yhteishaun 2. hakuaika on 17.3 - 9.4.2015. Seinäjoen ammattikorkeakoulusta haussa on mukana 15 päiväopetuksena toteutettavaa tutkinto-ohjelmaa, neljä monimuotototeutuksena pääosin iltaisin ja viikonloppuisin toteuttavaa tutkinto-ohjelmaa ja kuusi ylemmän AMK-tutkinnon koulutusta.

Uudistuksia opetussuunnitelmiin ja kokonaan uusi ylemmän AMKin tutkinto-ohjelma

SeAMKissa meneillään olevassa opetussuunnitelmauudistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota opintojen työelämäläheisyyteen ja sekä niiden monialaisuuteen. Tavoitteena on, että opiskelija voi liittää opintoihinsa myös muiden kuin oman alansa opintoja sekä projektiosaamista. Uudistuksen tarkoitus on, että valmistuttuaan opiskelijat pysyisivät vastamaan entistä paremmin työelämän haasteisiin.

Ensimmäistä kertaa haussa on ainutlaatuinen Ruokaketjun kehittämisen koulutus. Koulutus on suunnattu insinööreille ja restonomeille, jotka saavat opintojen myötä ylemmän AMK-tutkinnon.

Opinnoissa tutuksi tulevat elintarviketuotannon eri vaiheet, toiminta ja laaja-alainen ymmärrys ruokaketjusta, jonka pohjalta voi kehittää omaa asiantuntijuuttaan.

SeAMKilta haussa 797 opiskelupaikkaa

Näistä 635 paikkaa on päivätoteutuksena toteutettavissa tutkinto-ohjemissa, 82 monimuotototeutuksena toteuttavissa tutkinto-ohjelmissa sekä 80 ylempiin AMK-tutkintoihin johtavissa tutkinto-ohjelmissa. Aloittain paikkoja on haussa seuraavasti:

Luonnonvara-ala 60
Ravitsemisala 44
Liiketalouden ala 155
Kulttuuriala 40
Sosiaali- ja terveysala 212
Tekniikan ala 286

Korkeakouluihin haetaan sähköisesti osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakuaika päättyy torstaina 9.4.2015 klo 15.00. Lisätietoja SeAMKin koulutustarjonnasta ja hakemisesta löytyy osoitteesta www.seamk.fi.

Lisätietoja hakemisesta:

SeAMK Hakijapalvelut
Kampusranta 11 (Frami F, 2. krs.)
puh. 020 124 5501
hakijapalvelut@seamk.fi

Mikä monimuoto- ja päivätoteutus?

Päiväopetus on järjestetty pääsääntöisesti arkipäivinä päiväsaikaan. Opiskelu on suunniteltu päätoimiseksi. Monimuotototeutuksessa opinnot on suunniteltu pääasiassa mahdollisiksi suorittaa työn ohessa.

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs