Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku Oulun seudun ammattikorkeakouluun alkaa 5.3.

Oulun ammattikorkeakoulu

Haku Oulun seudun ammattikorkeakouluun alkaa 5.3.

Tiedote.
Julkaistu: 01.03.2012 klo 13:16
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Yhteishaut ammattikorkeakouluihin alkavat 5.3. ja päättyvät 3.4.2012 klo 16.15. Haku on samanaikaisesti nuorten ja aikuisten suomenkieliseen tutkintoon johtavaan koulutukseen sekä suomenkieliseen ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen. Koulutuksiin haetaan valtakunnallisen sähköisen haun kautta, www.amkhaku.fi.

Yhteishakujen lisäksi Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) englanninkielisiin aikuisten tutkintoon johtavaan koulutukseen ja ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen voi hakea 5.3.-3.4.2012 klo 16.15 Oamkin sähköisen haun kautta, www.oamk.fi.

Oamkissa on tarjolla kevään hauissa 28 ammattikorkeakoulututkintoon ja viisi ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusohjelmaa. Aloituspaikkoja on yhteensä lähes 1 700. Koulutusta järjestetään Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Uutena koulutusohjelmana Oamkissa alkaa energiatekniikan koulutusohjelma, josta valmistutaan insinööriksi (AMK) erilaisiin energia-, laboratorio- ja ympäristöalan tehtäviin.

Ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus järjestetään pääsääntöisesti päiväopetuksena, mutta joissakin koulutusohjelmissa järjestetään opetusta myös aikuisten tarpeet huomioiden ilta-, viikonloppu- ja monimuoto-opetuksena.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto tuottaa ylempää korkeakoulututkintoa vastaavan kelpoisuuden sekä antaa valmiudet oman alan vaativissa asiantuntija- ja johtotehtävissä toimimiseen. Koulutusohjelmat on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet ammattikorkeakoulututkinnon tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon, ja joilla on vähintään kolme vuotta työkokemusta. Opetus järjestetään pääosin monimuoto-opetuksena, joka mahdollistaa tutkinnon suorittamisen myös työn ohessa.

Huhtikuussa haettavaksi tulevat vielä ammatilliset erikoistumisopinnot. Ammatilliset erikoistumisopinnot ovat ammattikorkeakoulututkintoon pohjautuvia laajoja täydennyskoulutusohjelmia.

Lisätietoja koulutuksista ja valintaperusteista sekä Hakijan opas löytyvät Oamkin verkkosivuilta osoitteesta www.oamk.fi/hakijalle. Painetun Hakijan oppaan voi tilata sähköpostilla osoitteesta hakutoimisto@oamk.fi.

Tietoa opiskelusta, opiskelijaelämästä ja opiskelupaikkakunnista antaa lisäksi Oamkin verkkolehti Extra, www.oamk.fi/extra.

Lisätietoja

Hakutoimisto

Opintoasiainpäällikkö Marita Aikio

marita.aikio@oamk.fi

010 272 2155

 

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs