Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku Oulun seudun ammattikorkeakouluun alkaa 4.3.

Oulun ammattikorkeakoulu

Haku Oulun seudun ammattikorkeakouluun alkaa 4.3.

Tiedote.
Julkaistu: 28.02.2013 klo 08:45
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Yhteishaut ammattikorkeakouluihin alkavat 4.3. ja päättyvät 3.4. klo 16.15. Haku on samanaikaisesti nuorten ja aikuisten suomenkieliseen tutkintoon johtavaan koulutukseen sekä suomenkieliseen ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen. Koulutuksiin haetaan valtakunnallisen sähköisen haun kautta osoitteessa www.amkhaku.fi.

Yhteishakujen lisäksi Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) englanninkieliseen aikuisten tutkintoon johtavaan koulutukseen ja ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen voi hakea 4.3.–3.4. klo 16.15 Oamkin sähköisen haun kautta osoitteessa www.oamk.fi.

Oamkissa on tarjolla kevään hauissa 26 ammattikorkeakoulututkintoon ja kuusi ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusohjelmaa. Aloituspaikkoja on yhteensä noin 1 600. Koulutusta järjestetään Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa.

Uutena koulutusohjelmana Oamkissa alkaa sähkötekniikan koulutusohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa sähkötekniikan hallitsevia insinöörejä (AMK), jotka osaavat toteuttaa sähköjärjestelmät ympäristöystävällisen ja energiatehokkaan teknologian ja tietotekniikan keinoin.

Ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus järjestetään pääsääntöisesti päiväopetuksena, mutta joissakin koulutusohjelmissa järjestetään opetusta myös aikuisten tarpeet huomioiden ilta-, viikonloppu- ja monimuoto-opetuksena.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto tuottaa ylempää korkeakoulututkintoa vastaavan kelpoisuuden sekä antaa valmiudet oman alan vaativissa asiantuntija- ja johtotehtävissä toimimiseen. Koulutusohjelmat on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet ammattikorkeakoulututkinnon tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon ja joilla on vähintään kolme vuotta työkokemusta. Opetus järjestetään pääosin monimuoto-opetuksena, joka mahdollistaa tutkinnon suorittamisen myös työn ohessa.

Huhtikuussa haettavaksi tulevat vielä ammatilliset erikoistumisopinnot. Ammatilliset erikoistumisopinnot ovat ammattikorkeakoulututkintoon pohjautuvia laajoja täydennyskoulutusohjelmia. Hakuaika Oamkin ammatillisiin erikoistumisopintoihin on 2.4.–8.5. klo 16.15. Hakeminen tapahtuu Oamkin sähköisen haun kautta osoitteessa www.oamk.fi.

Lisätietoja koulutuksista, valintaperusteista ja hakemisesta: www.oamk.fi/hakijalle.

Tietoa opiskelusta ja opiskelijaelämästä opiskelijoidemme kertomana Oamkin verkkolehti Extrassa: www.oamk.fi/extra.

Lisätietoja

Marita Aikio, opintoasiainpäällikkö, 010 272 2155, marita.aikio@oamk.fi

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs