Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku Oulun seudun ammattikorkeakouluun alkaa 17.9.

Oulun ammattikorkeakoulu

Haku Oulun seudun ammattikorkeakouluun alkaa 17.9.

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2012 klo 09:36
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Syksyn yhteishaut ammattikorkeakouluihin alkavat 17.9. ja päättyvät 2.10. klo 16.15. Oulun seudun ammattikorkeakoulussa (Oamk) on tarjolla sekä nuorten että aikuisten ammattikorkeakoulututkintoon johtavia koulutusohjelmia. Koulutuksiin haetaan valtakunnallisen sähköisen haun kautta osoitteessa www.amkhaku.fi.

Nuorten tutkintoon johtavan koulutuksen yhteishaussa voi hakea hoitotyön koulutusohjelmaan Oulaisiin. Aikuisten tutkintoon johtavan koulutuksen yhteishaussa on mukana seitsemän koulutusohjelmaa: automaatiotekniikka, hoitotyö (Oulainen), kone- ja tuotantotekniikka (Oulu ja Raahe), rakennustekniikka, talotekniikka, tietojenkäsittely, tietotekniikka.

Yhteishakujen lisäksi alkaa haku Oamkin ammatillisiin erikoistumisopintoihin. Ammatilliset erikoistumisopinnot ovat ammattikorkeakoulututkintoon pohjautuvia laajoja täydennyskoulutusohjelmia. Hakuaika keväällä 2013 alkaviin ammatillisiin erikoistumisopintoihin on 17.9.–19.10.2012 klo 16.15, ja hakeminen tapahtuu Oamkin www-sivuilla olevan sähköisen haun kautta.

Jos ammattikorkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto on jäänyt kesken, voi sen tietyin edellytyksin suorittaa loppuun ilman yhteishakuun osallistumista. Erillinen opiskeluoikeus on ollut käytössä Oamkissa keväästä 2012 lähtien. Seuraava hakuaika on lokakuussa.

Lisätietoja edellä mainituista koulutusmahdollisuuksista ja valintaperusteista sekä Hakijan opas löytyvät Oamkin www-sivuilta osoitteesta www.oamk.fi/hakijalle.

Tietoa opiskelusta, opiskelijaelämästä ja opiskelupaikkakunnista antaa lisäksi Oamkin verkkolehti Extra osoitteessa www.oamk.fi/extra.

Lisätietoja

Marita Aikio, opintoasiainpäällikkö, 010 272 2155, marita.aikio@oamk.fi

 

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs