Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku Oulun seudun ammattikorkeakouluun alkaa 16.9.

Oulun ammattikorkeakoulu

Haku Oulun seudun ammattikorkeakouluun alkaa 16.9.

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2013 klo 08:00
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Syksyn yhteishaut ammattikorkeakouluihin alkavat maanantaina 16.9. ja päättyvät tiistaina 1.10. klo 16.15. Oulun seudun ammattikorkeakoulussa (Oamk) on tarjolla sekä nuorten että aikuisten ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta. Koulutuksiin haetaan valtakunnallisen sähköisen haun kautta osoitteessa www.amkhaku.fi.

Nuorten tutkintoon johtavan koulutuksen yhteishaussa voi hakea hoitotyön koulutusohjelmaan Oulaisiin. Aikuisten tutkintoon johtavan koulutuksen osalta haussa on koulutusohjelmia eri koulutusaloilta Oulussa ja Oulaisissa sekä mahdollisuus tekniikan alan tutkintojen päivitykseen. Kaikki opinnot alkavat keväällä 2014. Haettavana olevat koulutusohjelmat ja valintaperusteet löytyvät osoitteesta www.oamk.fi/hakijalle.

Tutkintoon johtavan koulutuksen lisäksi Oamkissa voi opiskella avoimessa ammattikorkeakoulussa. Avoimessa ammattikorkeakoulussa kuka tahansa koulutustaustasta riippumatta voi ylläpitää ja laajentaa ammattitaitoa, kokeilla ammattikorkeakouluopiskelua tai tutustua uusiin asioihin oman kiinnostuksensa mukaan. Koulutustarjonta ja sähköinen ilmoittautumien löytyvät osoitteesta www.oamk.fi/avoin.

Jos ammattikorkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto on jäänyt kesken, voi sen tietyin edellytyksin suorittaa loppuun ilman yhteishakuun osallistumista. Erillinen opiskeluoikeus on ollut käytössä Oamkissa keväästä 2012 lähtien. Seuraava hakuaika on lokakuussa.

Lisätietoja

Marita Aikio, opintoasiainpäällikkö, 010 272 2155, marita.aikio@oamk.fi

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs