Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku Oulun ammattikorkeakouluun alkaa tiistaina 8.9.

Oulun ammattikorkeakoulu

Haku Oulun ammattikorkeakouluun alkaa tiistaina 8.9.

Tiedote.
Julkaistu: 04.09.2015 klo 09:19
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulussa (Oamk) on tarjolla syksyn yhteishaussa 8.–22.9. neljä ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta: Oulussa järjestettävät konetekniikan sekä rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörikoulutukset, Oulaisissa toteutettava sairaanhoitajakoulutus sekä monimuoto-opintoina järjestettävä kirjasto- ja tietopalvelualan tradenomikoulutus. Kirjasto- ja tietopalvelualan koulutuksen voi suorittaa etänä paikkakunnasta riippumatta. Yhteensä aloituspaikkoja on 125.

Erityisesti kirjasto- ja tietopalvelualan tradenomikoulutuksen uskotaan herättävän kiinnostusta ympäri Suomea, sillä etäopetus mahdollistaa opiskelun myös alueilla, joilla ei ole tarjolla saman alan koulutusta. Valintakokeet järjestetään Oulussa ja Mikkelissä, joka valikoitui toiseksi valintakoepaikkakunnaksi alueelta tulleen kiinnostuksen pohjalta.

Lisätietoja koulutuksista, valintaperusteista ja hakemisesta saa Oamkin verkkosivuilta osoitteesta oamk.fi/hakijalle. Koulutuksiin haetaan valtakunnallisen sähköisen järjestelmän kautta osoitteessa opintopolku.fi. Hakijat täyttävät yhden hakemuksen, johon voivat laittaa yhdestä kuuteen hakutoivetta.

Erillishaut insinööri- ja tradenomikoulutuksiin lokakuussa

Syksyn yhteishaun lisäksi Oamkiin voi hakea lokakuussa järjestettävissä erillishauissa, joiden koulutukset ovat osa Oulun seudun äkillisen rakennemuutoksen aiheuttamia toimenpiteitä ja tukevat ICT 2015 -ohjelmaa. Ohjelman tavoitteita ovat äkillisen rakennemuutoksen vaikutusten lievittäminen, suomalaisen ICT-alan uudistaminen sekä uuden kasvun vauhdittaminen. Erillishaussa on tarjolla tieto- ja viestintätekniikan insinöörikoulutus sekä tietojenkäsittelyn tradenomikoulutus.

Lisätietoa

Opiskelijapalvelupäällikkö Marita Aikio, 050 383 8442, marita.aikio@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs