Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku Oulun ammattikorkeakouluun alkaa maanantaina 3.3.2014

Oulun ammattikorkeakoulu

Haku Oulun ammattikorkeakouluun alkaa maanantaina 3.3.2014

Tiedote.
Julkaistu: 28.02.2014 klo 08:18
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Yhteishaut Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) nuorten ja aikuisten suomenkieliseen tutkintoon johtavaan koulutukseen sekä suomen­kieliseen ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen alkavat 3.3. ja päättyvät 1.4. klo 16.15. Koulutuksiin haetaan valtakunnallisen sähköisen haun kautta osoitteessa amkhaku.fi.

Oamkissa on tarjolla kevään yhteishaussa 25 ammattikorkeakoulututkintoon ja kolme ylempään ammattikorkea­koulututkintoon johtavaa koulutusta. Aloituspaikkoja on yhteensä noin 1 600. Oamkin koulutusta järjestetään Oulussa ja Oulai­sissa.

Uutena koulutuksena Oamkissa alkaa rakennusarkkitehtikoulutus, jonka tavoitteena on kouluttaa rakennusarkkitehteja (AMK), joilla on vahva osaaminen pohjoisen alueen talonrakennuksen teknisten perusteiden hallinnasta ja erityisesti asuinrakennusten rakennussuunnittelusta.

Ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus järjestetään pääsääntöisesti päiväopetuksena, mutta joissakin koulutuksissa järjestetään opetusta myös aikuisten tarpeet huomioiden ilta-, viikonloppu- ja monimuoto-opetuksena.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto tuottaa yliopistojen maisteritutkintoja vastaavan kelpoisuuden sekä antaa valmiudet oman alan vaativissa asiantuntija- ja johtotehtävissä toimimiseen. Koulutukset on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet ammattikorkeakoulututkinnon tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon, ja joilla on vähintään kolme vuotta työkokemusta. Opetus järjestetään pääosin monimuoto-opetuksena, mikä mahdollistaa tutkinnon suorittamisen myös työn ohessa.

Kevään 2014 yhteishaussa korkeakoulututkintoon johtavan opiskelupaikan vastaanottaminen vaikuttaa jatkossa mahdollisiin hakijakiintiöihin, eli hakijaa ei tällöin katsota ensimmäistä korkeakoulupaikkaa hakevaksi. Muuten tuleva korkeakoulujen opiskelijavalintauudistus ei tuo muutoksia vielä kevään yhteishakuun.

Lisätietoja Oamkin koulutuksista, valintaperusteista ja hakemisesta löytyy osoitteesta oamk.fi/hakijalle.

Lisätietoja: opiskelijapalvelupäällikkö Marita Aikio, marita.aikio@oamk.fi, 010 272 2155

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 8 000 opiskelijaa ja 750 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs