Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku Oulun ammattikorkeakouluun alkaa 8.9.2014

Oulun ammattikorkeakoulu

Haku Oulun ammattikorkeakouluun alkaa 8.9.2014

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2014 klo 07:45
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen syksyn 2014 yhteishaku alkaa maanantaina 8.9. ja päättyy 22.9. kello 15.00. Kyseessä on ensimmäinen ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen yhteinen yhteishaku.

Oulun ammattikorkeakoulussa (Oamk) on tarjolla kaksi ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta. Terveysalan Oulaisten alueyksikössä alkavassa sairaanhoitajakoulutuksessa on 49 aloituspaikkaa ja Oulussa alkavassa tietojenkäsittelyn tradenomikoulutuksessa 27 aloituspaikkaa. Tietojenkäsittelyn tradenomikoulutuksessa on mahdollista erikoistua pelikehitykseen.

Molemmat koulutukset järjestetään monimuotototeutuksena, jolla tarkoitetaan useampia opetusmuotoja sisältävää opetusta. Tietojenkäsittelyn tradenomikoulutuksen opetusmuoto on pääosin verkko-opetus.

Lisätietoja Oamkin koulutuksista, valintaperusteista ja hakemisesta saa osoitteesta oamk.fi/hakijalle.

Valtakunnallisesti tämän syksyn korkeakoulujen yhteishaussa on mukana 22 ammattikorkeakoulua ja neljä yliopistoa. Koulutuksiin haetaan yhdellä hakemuksella, johon voi laittaa yhdestä kuuteen hakutoivetta. Koulutuksiin haetaan valtakunnallisen sähköisen järjestelmän kautta osoitteessa opintopolku.fi.

Lisätietoja: opiskelijapalvelupäällikkö Marita Aikio, 010 272 2155, marita.aikio@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 750 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs