Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku Oamkin englanninkielisiin koulutuksiin sekä ammatillisiin opettajan- ja erityisopettajankoulutuksiin alkaa 8.1.2016

Oulun ammattikorkeakoulu

Haku Oamkin englanninkielisiin koulutuksiin sekä ammatillisiin opettajan- ja erityisopettajankoulutuksiin alkaa 8.1.2016

Tiedote.
Julkaistu: 04.01.2016 klo 13:26
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakouluun (Oamk) voi hakea yhteishaussa 8.–27. tammikuuta kolmeen englanninkieliseen ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen sekä ammatillisiin opettajan- ja erityisopettajankoulutuksiin. Kaikkiin koulutuksiin haetaan sähköisellä haulla osoitteessa opintopolku.fi.

Yhteishaussa on haettavana liiketalouden ammattikorkeakoulututkintoon johtavat Degree Programme in Business Information Technology ja Degree Programme in International Business sekä tekniikan ammattikorkeakoulututkintoon johtava Degree Programme in Information Technology. Aloituspaikkoja on yhteensä 100. Koulutukset järjestetään päivätoteutuksena Oulussa.

Haussa olevissa koulutuksissa korostuu kansainvälisyys. Koulutukset toteutetaan englanniksi, ja osan opinnoista tai harjoittelusta voi tehdä ulkomailla. Suoritettavat tutkinnot ovat kansainvälisesti tunnustettuja bachelor-tason korkeakoulututkintoja. Liiketalouden ammattikorkeakoulututkintoon johtavissa koulutuksissa on myös mahdollista hakea opiskelemaan kansainvälistä kaksoistutkintoa Saksaan tai Yhdysvaltoihin.

Lisätietoa koulutuksista, valintaperusteista ja hakemisesta saa osoitteesta oamk.fi/studies.

Ammatilliseksi opettajaksi tai erityisopettajaksi

Tammikuun haussa on tarjolla myös Oamkin Ammatillisen opettajakorkeakoulun ammatillisen opettajan- ja erityisopettajankoulutukset.

Ammatillista opettajankoulutusta järjestetään alueellisissa opintoryhmissä Oulussa, Kajaanissa ja Rovaniemellä, Länsi-Lapin/Koillismaan alueella sekä verkko-opintoina. Koulutus järjestetään myös englanninkielisinä EduLAB-opettajankoulutusopintoina Oulussa. 60 opintopisteen laajuisten opettajan pedagogisten opintojen opiskelu on joustavaa ja onnistuu myös työn ohessa 1–3 vuodessa. Aloituspaikkoja on yhteensä 270.

Ammatillinen erityisopettajankoulutus on 60 opintopisteen jatkokoulutus, joka on tarkoitettu ammatillisen opettajankoulutuksen suorittaneille, ammatillisen koulutuksen parissa työskenteleville opettajille. Erityisopettajankoulutus antaa kelpoisuuden erityisopetuksen tehtäviin ammatillisessa koulutuksessa kuten ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuiskoulutuksessa, ammattikorkeakouluissa ja ammatillisissa erityisoppilaitoksissa. Koulutus järjestetään monimuotototeutuksena, ja aloituspaikkoja on 20.

Lisätietoa Ammatillisen opettajakorkeakoulun koulutuksista saa osoitteesta oamk.fi/amok

Lisätietoja englanninkielisistä koulutuksista: opiskelijapalvelupäällikkö Marita Aikio, 050 383 8442, marita.aikio@oamk.fi

Lisätietoja ammatillisesta opettajankoulutuksesta ja erityisopettajankoulutuksesta: opiskelijapalvelupäällikkö Pia Oikarinen, 050 522 1387, pia.oikarinen@oamk.

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs