Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku Lapin AMKin englanninkielisiin koulutuksiin alkanut

Lapin AMK

Haku Lapin AMKin englanninkielisiin koulutuksiin alkanut

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2015 klo 14:05
Julkaisija: Lapin AMK

Lapin ammattikorkeakoulussa on kevään ensimmäisessä yhteishaussa 7. – 27.1. mukana neljä englanninkielistä ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta. Koulutuksiin voivat hakeutua sekä suomalaiset että ulkomaalaiset hakijat.

Yhteishaussa mukana on kaksi liiketalouden ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta Degree Programme in International Business ja Degree Programme in Business Information Technology. International Business koulutus järjestetään Rovaniemellä ja Business Information Technology Torniossa.  Haussa on myös englanninkielinen sairaanhoitajakoulutus Degree Programme in Nursing, jossa koulutus järjestetään Kemissä sekä matkailun englanninkielinen koulutus Degree Programme in Tourism, jonka koulutus järjestetään Rovaniemellä.

Aloituspaikkoja koulutuksiin on yhteensä 90. Kaikki koulutukset järjestetään päivätoteutuksina ja opinnot alkavat syyskuussa 2015.

Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavista koulutuksista erillishaussa oleva International Business Management -koulutuksen haku alkaa myös 7.1.

Kaikkiin koulutuksiin haetaan sähköisellä haulla osoitteessa www.opintopolku.fi. Lisätietoja koulutuksista www.lapinamk.fi/hakijalle.

Lapin ammattikorkeakoulu on Euroopan unionin pohjoisin ammattikorkeakoulu. Sijainti on meille mahdollisuus erikoistua: vahvuutemme on arktinen olosuhdeosaaminen. Hyödynnämme pohjoisen tarjoamia rajattomia mahdollisuuksia niin opetuksessa kuin TKI-toiminnassammekin. Toimipaikkamme sijaitsevat Kemissä, Rovaniemellä ja Torniossa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs