Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku käynnissä – johtajuuskoulusta Kymenlaaksossa

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Haku käynnissä – johtajuuskoulusta Kymenlaaksossa

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2014 klo 08:30
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

UAJ Uuden Ajan Johtajuus on maakunnan oma johtamisen koulutusohjelma. Keskijohdolle ja esimiehille tarkoitettu koulutus on suunniteltu kehittämään ja täydentämään johtamisosaamista.

Haku seuraavaan UAJ-koulutukseen on parhaillaan käynnissä ja päättyy 2.1.2015. Koulutus starttaa 11.3.2015 ja päättyy marraskuussa. Koulutukseen hyväksytään 20 opiskelijaa.

UAJ auttaa ymmärtämään toimintaympäristön muutoksia, verkostojen merkitystä, erilaisia työyhteisöjä ja työnteon muotoja. Uusi talous ja teknologiat, palvelurakenteiden muutokset sekä kasvava tiedon määrä uudistavat johtamista ja lisäävät sen merkitystä jokaisessa organisaatiossa.
      
Opinnot voi suorittaa työn ohessa ja sen laajuus on 15 opintopistettä. Koulutuksen 10 lähipäivää järjestetään Kotkassa ja Kouvolassa. Koulutusohjelma on ylempään AMK-tutkintoon johtavan koulutuksen tasoinen.

UAJ tarjoaa monipuolista tapoja oppia: lähipäiviä, kehitystehtäviä, mentorointia, kirjatori ja johtamisyhteisö UAJ -blogin.

Lisätietoa koulutuksesta on tarjolla sivulla www.uaj.fi.

UAJ-koulutuksen toteuttavat Kymenlaakson kauppakamari, Kymenlaakson ammattikorkeakoulu ja Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto Ekami.

Lisätiedot

Kymenlaakson kauppakamari
Koulutuspäällikkö Jenna Lehtimäki, p. 044 029 6112, jenna.lehtimaki@kauppakamari.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
UAJ-koulutuksen johtaja Sari Häkkinen, p. 044 702 8348, sari.hakkinen@kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on arvostettu, vastuullinen ja kansainvälinen kouluttaja. Ammattikorkeakoulu on alueellisen kilpailukyvyn rakentaja, työelämän uudistaja ja innovaatioiden tuottaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs