Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku JAMKin englanninkielisiin koulutusohjelmiin alkaa 7.1.2013

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Haku JAMKin englanninkielisiin koulutusohjelmiin alkaa 7.1.2013

Tiedote.
Julkaistu: 04.01.2013 klo 09:39
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Hakuaika ammattikorkeakoulujen englanninkielisiin koulutusohjelmiin on 7.1. - 12.2. 2013. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on tarjolla kolme englanninkielistä koulutusohjelmaa: Nursing, Logistics Engineering sekä International Business. Näissä on yhteensä 120 aloituspaikkaa.

Kansainvälisissä koulutusohjelmissa noin puolet opiskelijoista on suomalaisia ja puolet tulee ulkomailta.

Kaiken kaikkiaan JAMKin opiskelijat edustavat yli 60 kansallisuutta. Koulutus antaa substanssiosaamisen lisäksi hyvän kielitaidon sekä taidon toimia monikulttuurisissa yhteisöissä.

Degree Programme in Nursing-koulutusohjelmasta valmistuu sairaanhoitajia nimikkeellä Bachelor of Health Care ja Logistics Engineering  valmistaa insinöörejä kansainvälisiin logistiikkatehtäviin. International Business on englanninkielinen tradenomikoulutus, joka tarjoaa monipuoliset erikoistumismahdollisuudet kuten High-Tech Management, Music and Media Management tai vaikkapa Tourism and Hospitality Management. Music and Media Management -opinnot ovat ainutlaatuisia Suomessa ja ne tarjoavat osaamista viihdeteollisuuden ammattilaisena toimimiseen.

 Tutkintojen laajuus on 210-240 opintopistettä ja opiskelu kestää keskimäärin 3,5 - 4 vuotta.

”Logistiikka-alalla työskentelevä toimii todennäköisesti joissain vaiheessa uraansa globaalisti. Logistikko on kansainvälisillä markkinoilla lähettävänä, kuljettavana tai vastaanottavana osapuolena. Englanninkielisestä koulutusohjelmasta valmistuneella on laajemmat mahdollisuudet työpaikkojen suhteen. Englanninkielisen termistön hallitsevana pystyy työskentelemään kansainvälisissä yrityksissä sekä Suomessa että ulkomailla,” kertoo Logistics Engineering -opiskelija Aleksi Rantamäki.

”Englanninkielisiin koulutusohjelmiin on JAMKissa ollut noin seitsemän hakijaa yhtä aloituspaikkaa kohden, valtakunnallisesti katsottuna JAMK on ollut keskimääräistä vetovoimaisempi”, opiskelijavalintakoordinaattori Tyrväinen sanoo. Valintakokeita järjestetään Suomessa ja maailmalla, ja valintakokeisiin kutsutaan kaikki hakukelpoiset hakijat. Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.admissions.fi.

Lisätietoja

Sanna Tyrväinen, opiskelijavalintakoordinaattori, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, puh. 040 541 1371

hakutoimisto, 040 556 0409, hakutoimisto@jamk.fi

Aleksi Rantamäki, opiskelija, puh. 045 392 9364

 

 

Paula Pasanen
Tiedottaja
+358 40 770 9819
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs