Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku JAMKin ammatilliseen opettajakorkeakouluun alkaa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Haku JAMKin ammatilliseen opettajakorkeakouluun alkaa

Tiedote.
Julkaistu: 03.01.2013 klo 10:45
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Ammatillisten opettajakorkeakoulujen yhteishaku alkaa maanantaina 7.1. ja jatkuu perjantaihin 25.1. saakka. JAMKin ammatilliseen opettajakorkeakouluun voi hakea opiskelemaan ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi. Opiskelupaikkoja on jaossa noin 450 hakijalle.

Ammatilliseksi opettajaksi voi opiskella JAMKin ammatillisen opettajakorkeakoulun alueryhmissä eri puolilla Suomea, verkkopilotti-ryhmässä sekä kansainvälisessä ryhmässä englanniksi. Alueryhmät vuonna 2013 ovat Jyväskylän, Kuopion ja Iisalmen, Mikkelin ja Savonlinnan, Seinäjoen ja Vaasan, Lappeenrannan ja Kymenlaakson, Kokkolan ja Kalajokilaakson sekä Joensuun ryhmä.

Ammatillinen opettajankoulutus antaa noin puolessatoista vuodessa pätevyyden oman alan opettamiseen. Hakijoilta edellytetään pääsääntöisesti korkeakoulututkintoa ja muutaman vuoden työkokemusta. Valmistuneista suurin osa työllistyy opetustehtäviin ammatillisiin oppilaitoksiin ja ammattikorkeakouluihin.

– Opintomme on suunniteltu niin, että opiskelu onnistuu oman työn ohessa. Lähipäivien toteutus alueilla auttaa aikuisia opiskelijoita sovittamaan opinnot yhteen muun elämän kanssa. Myös verkko-opinnot lisäävät koulutuksen joustavuutta, opintojen ohjaaja Katariina Jouhiaho kertoo.

Opettajille tarkoitetuissa jatkokoulutuksissa voi pätevöityä ammatilliseksi erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi. Jatkokoulutuksia tarjotaan tänä vuonna Jyväskylän sekä Etelä-Lapin alueryhmissä.

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu järjestää hakemiseen liittyviä infotilaisuuksia hakuaikana eri puolilla Suomea. Jyväskylässä hakuinfo järjestetään maanantaina 21.1. klo 17.00 JAMKin Dynamon uudessa  oppimistilassa D505 osoitteessa Piippukatu 2.

Hakulomake ohjeineen löytyy 7.–25. tammikuuta osoitteesta www.opekorkeahaku.fi. Yhteishaussa ovat mukana kaikki viisi Suomen ammatillista opettajakorkeakoulua.

Lisätietoja

Katariina Jouhiaho, opintojen ohjaaja, 040 752 5358, katariina.jouhiaho@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ammatillinen opettajakorkeakoulu
www.jamk.fi/aokk

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 80 11
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs