Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku HAMKin vieraskielisiin koulutusohjelmiin on alkanut

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Haku HAMKin vieraskielisiin koulutusohjelmiin on alkanut

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2015 klo 11:45
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Kevään 2015 yhteishaun ensimmäinen hakuaika on alkanut. Ensimmäisessä haussa haetaan vieraskielisiin koulutuksiin. Hämeen ammattikorkeakoulussa (HAMK) tarjolla on yhteensä 125 aloituspaikkaa neljässä eri koulutuksessa. 

HAMKissa kansainvälisen tutkinnon englannin kielellä voi suorittaa kolmella paikkakunnalla. Uusia opiskelijoita ottavat ensi syksynä vastaan Construction Engineering Hämeenlinnassa, Mechanical Engineering and Production Technology Riihimäellä sekä Electrical and Automation Engineering ja International Business Valkeakoskella. Koulutukset järjestetään päivätoteutuksina, eli niissä opiskellaan HAMKin 8–16-opiskelumallin mukaisesti.  

Koulutuksiin haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi tai www.studyinfo.fi. Haku päättyy tiistaina 27.1.2015 klo 15. Opiskelemaan voivat hakea myös tänä keväänä ammatillisen perustutkinnon tai ylioppilastutkinnon suorittavat opiskelijat. 

Myöhemmin keväällä 17.3. alkaen järjestetään yhteishaun toinen hakuaika, jossa haetaan HAMKin suomenkielisiin koulutuksiin ja englanninkielisiin ylempään AMK-tutkintoon johtaviin koulutuksiin. Kevään yhteishaussa, johon kuuluu nämä kaksi hakuaikaa, voi valita yhteensä enintään kuusi hakukohdetta.  

Englanninkielisten koulutusten valintakokeet järjestetään Suomessa huhtikuun lopulla. Kevään aikana pääsykokeita järjestetään myös 13 maassa ympäri maailmaa. 

Yhteishaku on uudistunut tänä keväänä. Ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen hakujärjestelmät on yhdistetty yhdeksi korkeakoulujen valtakunnalliseksi hakujärjestelmäksi.  

Lisätietoa ja hakuohjeet: www.hamk.fi/hakijalle

Lisätietoa: 
Hakijapalvelut, p. (03) 646 4503 tai sp. admissions@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs