Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku HAMKin vieraskielisiin koulutusohjelmiin ja opettajakorkeakouluun on alkanut

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Haku HAMKin vieraskielisiin koulutusohjelmiin ja opettajakorkeakouluun on alkanut

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2016 klo 11:06
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Kevään 2016 yhteishaun ensimmäinen hakuaika on alkanut. Ensimmäisessä haussa haetaan vieraskielisiin koulutuksiin.  Hämeen ammattikorkeakoulussa (HAMK) on tarjolla yhteensä 130 aloituspaikkaa neljässä eri amk-tutkintoon johtavassa koulutuksessa. 

HAMKissa voi opiskella kansainvälisen tutkinnon kolmella kampuksella. Uusia opiskelijoita ottavat ensi syksynä vastaan Construction Engineering Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa, Mechanical Engineering and Production Technology Riihimäen kampuksella sekä Electrical and Automation Engineering ja International Business Valkeakoski kampuksella. Nyt haussa olevat koulutukset järjestetään päivätoteutuksina, eli niissä opiskellaan HAMKin 8–16-opiskelumallin mukaisesti. 

Koulutuksiin haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi tai www.studyinfo.fi.

Haku päättyy keskiviikkona 27.1.2016 klo 15. Opiskelemaan voivat hakea myös tänä keväänä ammatillisen perustutkinnon tai ylioppilastutkinnon suorittavat opiskelijat. 

Samaan aikaan vieraskielisen koulutuksen haun kanssa on käynnissä ammattillisten opettajakorkeakoulujen yhteishaku. Tässä haussa HAMKiin on mahdollista hakea opiskelemaan ammattiliseen opettajankoulutukseen, ammatilliseen erityisopettajankoulutukseen sekä ammatilliseen opinto-ohjaajankoulutukseen. Tarjolla on myös kansainvälinen, englanninkielinen opettajankoulutus. Haku opettajakorkeakouluun tapahtuu osoitteessa opintopolku.fi, ja hakuaika päätyy keskiviikkona 27.1.2016 klo 15.

Myöhemmin keväällä 16.3. alkaen järjestetään yhteishaun toinen hakuaika, jossa haetaan HAMKin suomenkielisiin koulutuksiin ja englanninkielisiin ylempään AMK-tutkintoon johtaviin koulutuksiin. Kevään yhteishaussa, johon kuuluu molemmat hakuajat, voi valita yhteensä enintään kuusi hakukohdetta. 

Englanninkielisten koulutusten valintakokeet järjestetään Suomessa huhtikuun lopulla. Kevään aikana valintakokeita järjestetään myös 16 maassa ympäri maailmaa.

 

Lisätietoa ja hakuohjeet: 

Vieraskieliset koulutukset:

http://www.hamk.fi/english

HAMK hakijapalvelut, p. (03) 646 4503 tai sp. admissions@hamk.fi

 

Opettajakorkeakoulu:

www.hamk.fi/aokk

Arja Kämäräinen,  p. (03) 646 3333

Maini Niiles, p. (03) 646 3502

sähköpostisoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs