Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku HAMKin vieraskielisiin koulutusohjelmiin alkaa 7.1.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Haku HAMKin vieraskielisiin koulutusohjelmiin alkaa 7.1.

Tiedote.
Julkaistu: 03.01.2013 klo 13:53
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Ammattikorkeakoulujen vieraskielisten koulutusohjelmien yhteishaku alkaa maanantaina 7.1.2013. Hämeen ammattikorkeakoulussa (HAMK) tarjolla on yhteensä 125 aloituspaikkaa neljässä eri koulutusohjelmassa.

HAMKissa kansainvälisen tutkinnon englannin kielellä voi suorittaa kolmella paikkakunnalla. Uusia opiskelijoita ottavat ensi syksynä vastaan Construction Engineering Hämeenlinnassa, Mechanical Engineering and Production Technology Riihimäellä sekä Automation Engineering ja International Business Valkeakoskella.

Myös suomalaisten nuorten kannattaa harkita ammattikorkeakoulututkinnon opiskelua englanniksi. HAMKissa on tällä hetkellä opiskelijoita yli viidestäkymmenestä maasta. Opiskelu aidosti monikulttuurisessa ympäristössä tarjoaa valmiudet työskennellä maailmalla tai kotimaan kansainvälistyvissä yrityksissä. Kun opiskelee englanniksi, myös kielitaito karttuu kuin huomaamatta.

Haku vieraskielisiin ohjelmiin päättyy tiistaina 12.2.2013. Opiskelemaan voivat hakea myös tänä keväänä ammatillisen perustutkinnon tai ylioppilastutkinnon suorittavat opiskelijat. Englanninkielisten koulutusohjelmien valintakokeet järjestetään Suomessa huhtikuun lopulla. Kevään aikana pääsykokeita järjestetään myös yhteensä lähes kahdessakymmenessä maassa ympäri maailmaa.

Lisätietoa ja hakuohjeet »

Lisätietoa:
Hakutoimisto, p. (03) 646 4503 tai sp. admissions@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs