Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku englanninkielisiin AMK-koulutuksiin alkamassa

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Haku englanninkielisiin AMK-koulutuksiin alkamassa

Tiedote.
Julkaistu: 27.12.2013 klo 08:00
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Nuorten vieraskielisen koulutuksen yhteishaku alkaa 7.1.2014 ja jatkuu 11.2. saakka. SeAMKissa voi hakea englanninkieliseen tradenomikoulutukseen Degree Programme in International Business.

Marraskuussa tradenomiksi valmistunut seinäjokelainen Mia-Maria Haanpää haki englanninkieliseen koulutukseen, koska on kiinnostunut kielistä ja halusi opintoihin vähän enemmän haastetta.

- Antoisinta opinnoissani oli opiskeluvuosi ulkomailla. Opiskelin syksyn Tarton yliopistossa ja tein keväällä harjoitteluni Tallinnassa, Haanpää kertoo.

Opiskelun englannin kielellä kansainvälisessä ryhmässä Haanpää koki tosi palkitsevana, vaikka välillä myös haasteellisena.

- Monikulttuurinen opiskelijaryhmä on erittäin hyvä paikka tutustua uusiin kulttuureihin ja opetella toimimaan eri puolilta maailmaa tulevien ihmisten kanssa, vaikka ei se aina ole helppoa, Haanpää kertoo.

Opinnäytetyön Haanpää teki asiakaspalvelun kehittämistarpeista Anvia Oy:lle, jossa hän on työskennellyt kesäkuusta lähtien opintojen ohessa teknisen palvelun assistenttina.

Englanninkielisiin AMK-koulutuksiin voivat hakea sekä suomalaiset että ulkomaalaiset. Puolet aloituspaikoista on varattu Suomessa ylioppilastutkinnon tai lukion suorittaneille. Englanninkielisiin koulutuksiin hakeminen ei estä hakemasta yhteishaussa myös ammattikorkeakoulujen suomenkielisiin koulutuksiin.

Ylempi AMK-tutkinto työn ohessa

Master-tason koulutusta SeAMK tarjoaa International Business Management -ohjelmassa, johon hakeminen tapahtuu erillishaussa 13.1.-25.4.2014. Koulutus toteutetaan yhdessä Centria ammattikorkeakoulun kanssa.

- Koulutusohjelman toteutuksessa ovat vahvasti mukana myös SeAMKin tärkeät yhteisyökumppanit Aschaffenburg UAS Saksasta sekä University of Missouri, St Louis USA:sta, kertoo koulutusohjelmapäällikkö Anne-Maria Aho.

International Business Management -koulutusohjelma tuottaa julkiseen virkaan saman pätevyyden kuin yliopistoissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Tutkintonimike on tradenomi (ylempi AMK ) ja Master of Business Administration (MBA). Käytössä on monimuoto-opetus, joka mahdollistaa opinnot työn ohessa.

 

 

 

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs