Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku Centria-ammattikorkeakoulun englanninkieliseen koulutukseen käynnistyy 7.1.2014

Centria-ammattikorkeakoulu

Haku Centria-ammattikorkeakoulun englanninkieliseen koulutukseen käynnistyy 7.1.2014

Tiedote.
Julkaistu: 30.12.2013 klo 13:55
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Ammattikorkeakoulujen yhteishaku englanninkielisiin koulutusohjelmiin käynnistyy loppiaisen jälkeen tiistaina 7.1.2014 ja haku jatkuu helmikuun 11. päivään saakka.

Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa kevään haussa kolme englanninkielistä koulutusta: Kokkolassa ovat tarjolla Business Management- ja Information Technology -koulutukset ja Ylivieskassa Industrial Management -koulutukset.

- Centria oli vuosi sitten Suomen vetovoimaisin ammattikorkeakoulu englanninkielisissä koulutuksissa ja tavoitteenamme on uusia ykkössija, sanoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä. – Toinen tavoitteemme on kasvattaa lisää toiminta-alueeltamme hakevien määrää.

Kansainvälisyys näkyy Centria-ammattikorkeakoulun arjessa, sillä ammattikorkeakoulussa opiskelee noin 500 ulkomaalaista opiskelijaa. Englanninkielinen koulutus on tarkoitettu kaikille hakijoille. Sen lisäksi, että opiskelu englanninkielisessä koulutusohjelmassa tarjoaa opiskelijalle kansainvälisen verkoston, niin opintojen aikana kielitaito kehittyy merkittävästi.

- Monissa yrityksissä on tänä päivänä työkielenä englanti ja työnhakutilanteessa tämä voi olla ratkaiseva etu, kannustaa Erkkilä.

Haku englanninkieliseen koulutukseen tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.admissions.fi. Centria ammattikorkeakoulun koulutustarjonnasta löytyy lisätietoa osoitteesta www.centria.fi/hakeminen.


Lisätietoja antavat:
Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi
Erikoissuunnittelija Saana Finni, 044 725 0081, saana.finni@centria.fi

Centria-ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuuri aloille.

 

Keskeiset tunnusluvut 2013

 

Koulutusohjelmia                                   15

Aloituspaikkoja 2013                              492

Opiskelijoita                                          2852

Tutkintoja 2012                                     528

Henkilöstömäärä                                   250

Kokonaistuotot 2012                              28 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs