Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku Centria-ammattikorkeakoulun englanninkieliseen koulutukseen käynnistyy

Centria-ammattikorkeakoulu

Haku Centria-ammattikorkeakoulun englanninkieliseen koulutukseen käynnistyy

Tiedote.
Julkaistu: 05.01.2016 klo 08:00
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Ammattikorkeakoulujen yhteishaku englanninkieliseen koulutukseen käynnistyy loppiaisen jälkeen perjantaina 8.1.2016 ja se jatkuu 27.1. saakka.

Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa kevään haussa kuusi englanninkielistä koulutusta: Kokkolassa ovat tarjolla Environmental Chemistry and Technology-, Information Technology-, Business Management- ja Nursing-koulutukset. Ylivieskassa on haussa Industrial Management -koulutus ja Pietarsaaressa International Business -koulutus.

Yhteensä paikkoja nyt käynnistyvässä haussa on tarjolla 145. Centria-ammattikorkeakoulu on Suomen kansainvälisin korkeakoulu, ja peräti joka viides opiskelijoista tulee ulkomailta. Tutkinto- ja vaihto-opiskelijat sekä vierailevat luennoitsijat edustavat viittäkymmentä eri kansallisuutta.

- Tavoitteenamme on tarjota alueemme yrityksille työvoimaa, joilla  on kansainvälistä osaamista, verkostoja ja kielitaitoa, kertoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä. – Englanninkielisiin koulutuksiin toivomme hakijoita erityisesti alueemme omista nuorista. Englanninkieliset tutkinnot ovat kansainvälisesti tunnustettuja ja työnantajien tuntemia bachelor-tason tutkintoja, lisää Erkkilä.

Haku englanninkieliseen koulutukseen tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.opintopolku.fi. Centria-ammattikorkeakoulun koulutustarjonnasta löytyy lisätietoa osoitteesta centria.fi.

Lisätietoja antaa:
Hakijapalvelut, 040 808 6604, admissions@centria.fi

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   22
Opiskelijoita                                          2901
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253 (-14)
Kokonaistuotot                                      26,2 M€ (-14)

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs