Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku ammatilliseen opettajankoulutukseen ja erityisopettajankoulutukseen alkaa

Tampereen ammattikorkeakoulu

Haku ammatilliseen opettajankoulutukseen ja erityisopettajankoulutukseen alkaa

Tiedote.
Julkaistu: 02.01.2015 klo 06:00
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tammikuussa on taas mahdollista hakea ammatilliseen opettajankoulutukseen ja erityisopettajankoulutukseen ammatillisten opettajakorkeakoulujen yhteisessä haussa 7. - 27.1.2015.

Tampereen ammatillinen opettajakorkeakoulu järjestää ammatillista opettajankoulutusta Tampereen lisäksi Kokkolassa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Porissa ja Seinäjoella.

Alueellisten ryhmien lisäksi uusina opiskelumuotoina tarjotaan osaamisen osoittamiseen perustuva opiskeluryhmä Tampereella sekä verkkopainotteinen englanninkielinen opiskeluryhmä. Osaamisen osoittamiseen perustuva ryhmä on tarkoitettu kokeneille opettajille, joilla on laajaa opettajuuteen liittyvää osaamista. Englanninkielinen ryhmä on suunnattu vieraskielisille opettajille ja opettajiksi aikoville sekä englanniksi opettaville suomenkielisille.

Ammatillinen opettajankoulutus on laajuudeltaan 60 opintopistettä ja se antaa opettajan pedagogisen kelpoisuuden ammatillisten oppilaitosten, aikuiskoulutuksen ja ammattikorkeakoulujen lisäksi myös muiden oppilaitosten opettajille.

Ammatillista erityisopettajankoulutusta järjestetään Tampereella. Myös sen laajuus on 60 opintopistettä. Koulutus antaa pätevyyden erityisopetuksen tehtäviin ammatillisessa koulutuksessa.

Tiedotustilaisuus ammatillisesta opettajankoulutuksesta tiistaina 20.1. klo 16.30–18 suomeksi ja klo 18.00–19 englanniksi, Tampereen ammattikorkeakoulu, Kuntokatu 3, Tampere.

Ammatillisen erityisopettajankoulutuksen avoimet ovet järjestetään keskiviikkona 21.1. klo 15.30–17,Tampereen ammattikorkeakoulu, Kuntokatu 3, Tampere.

 

Hakuaika koulutuksiin on 7. - 27.1.2015

 

 

Lisätietoa:

taokk@tamk.fi

puh. 03 245 2054

www.tamk.fi/taokk 

 

Hakulomake hakuaikana: www.opintopolku.fi

 

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs