Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku ammatilliseen opettajan- ja erityisopettajankoulutukseen sekä opinto-ohjaajankoulutukseen käynnissä 27.1. asti

Tampereen ammattikorkeakoulu

Haku ammatilliseen opettajan- ja erityisopettajankoulutukseen sekä opinto-ohjaajankoulutukseen käynnissä 27.1. asti

Tiedote.
Julkaistu: 13.01.2016 klo 13:06
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

 

TAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu järjestää ammatillista opettajankoulutusta, erityisopettajankoulutusta ja opinto-ohjaajankoulutusta. Hakuaika näihin koulutuksiin on 8.–27.1.2016. Hakulomake ohjeineen löytyy hakuaikana osoitteesta www.opintopolku.fi.

Suomenkielisten ryhmien lisäksi tarjolla on myös verkkopainotteinen englanninkielinen ryhmä.

Ammatillinen opettajankoulutus on ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten opettajille ja opettajiksi aikoville tarkoitettua koulutusta, joka antaa pedagogisen kelpoisuuden em. oppilaitosten lisäksi myös yleissivistäviin oppilaitoksiin ja vapaaseen sivistystyöhön. Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä. Koulutus kestää noin 1,5 vuotta.

Ammatillinen erityisopettajankoulutus ja opinto-ohjaajankoulutus ovat opettajien jatkokoulutusta.

Ammatillinen erityisopettajankoulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat ammatillisina erityisopettajina tai aikovat näihin tehtäviin. Koulutus antaa pätevyyden toimia erityisopetuksen tehtävissä ammatillisessa koulutuksessa. Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä, ja se kestää noin 1,5 vuotta.

Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus on tarkoitettu ammatillisena opinto-ohjaajana toimiville tai tähän tehtävään aikoville. Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä, ja se kestää noin 1,5 vuotta. Koulutus antaa kelpoisuuden toimia opinto-ohjaajana myös peruskoulussa ja lukiossa.

Tiedotustilaisuus ammatillisesta opettajankoulutuksesta ja siihen hakeutumisesta on tiistaina 19.1. suomeksi klo 16.15–17.45, englanniksi klo 18–19 Tampereen ammattikorkeakoulun auditoriossa D1-02 (Kuntokatu 3, Tampere).

Verkossa on tiedotustilaisuus maanantaina 18.1. klo 16–17 (opettajankoulutus) ja klo 17–18 (erityisopettajankoulutus ja opinto-ohjaajankoulutus), osoite: connect.funet.fi/tamk-taok.

 

Lisätietoja:

Suunnittelija Eeva Manni, p. 03 245 2052                 

Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tamk.fi.

 

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs