Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku 40-vuotisjuhlaansa viettävään Ammatilliseen opettajakorkeakouluun on käynnissä

Oulun ammattikorkeakoulu

Haku 40-vuotisjuhlaansa viettävään Ammatilliseen opettajakorkeakouluun on käynnissä

Tiedote.
Julkaistu: 21.01.2014 klo 08:22
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Haku Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Ammatilliseen opettajakorkeakouluun on käynnissä ja päättyy 24.1.2014. Ammatillisessa opettajakorkeakoulussa voi opiskella opettajan pedagogiset opinnot (60 op), jotka on suunnattu ammatillisten oppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen opettajille ja opettajaksi aikoville. Koulutus on opiskelijalähtöistä ja oppimiskeskeistä. Aloituspaikkoja on yhteensä 255, ja haussa on myös englanninkielinen opettajankoulutus. Sähköinen haku tapahtuu osoitteessa opekorkeahaku.fi.

Tänä vuonna Oamkin Ammatillinen opettajakorkeakoulu juhlii 40-vuotista taivaltaan. Juhlavuotena opettajakorkeakoulu avaa ovia kaikille opetusalasta kiinnostuneille tahoille. Ammatillinen opettajakorkeakoulu järjestää ammatillisille opettajille täydennyskoulutusta ja koordinoi useita opetusalan hankkeita. 40-vuotisjuhlallisuuksiin kuuluu myös mielenkiintoisia tapahtumia. Merkkipäivänä 2.9.2014 järjestetään pääseminaari, joka koulutus- ja juhlatapahtumana kokoaa juhlavuoden eri toimijat yhteen. Lisätietoa vuoden tapahtumista ja opettajakorkeakoulun tarinasta saa osoitteessa oamk.fi/amok/40.

Lisätietoja: Oamkin Ammatillisen opettajakorkeakoulun johtaja Asko Karjalainen, 050 563 7409, asko.karjalainen@oamk.fi

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 8 000 opiskelijaa ja 750 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs