Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Hakijamäärät kasvoivat rajusti LAMKin kansainvälisissä ohjelmissa

Lahden ammattikorkeakoulu

Hakijamäärät kasvoivat rajusti LAMKin kansainvälisissä ohjelmissa

Tiedote.
Julkaistu: 14.02.2014 klo 12:26
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Haku kansainvälisiin koulutuksiin Lahden ammattikorkeakoulussa on päättynyt. Paikkoja oli avoinna hoitotyön, kansainvälisen liiketoiminnan ja tietojenkäsittelyn aloilla.  

Englanninkieliseen Nursing-koulutukseen tuli lähes kaksinkertainen määrä hakijoita viime vuoteen verrattuna. Hakijoita oli 295, kun viime vuonna vastaava luku oli 167. Myös liiketalouden ohjelmiin oli runsaasti enemmän hakijoita eli 344 (vuonna 2013 288 hakijaa). Liiketalouden hakijoista 92 haki Business Information Technology- ja 252 International Business -ohjelmaan.  

Suomalainen koulutus kiinnostaa ympäri maailmaa. Erityisesti venäläisten hakijoiden määrä kasvoi runsaasti. Myös aasialaiset olivat viime vuoden tapaan kiinnostuneita opiskelusta Lahden ammattikorkeakoulussa. Nursing-ohjelmaan hakijoita oli tänä vuonna paljon myös Nepalista, Pakistanista ja Intiasta. Nepalissa järjestettiin tänä vuonna hoitotyön valintakokeet paikan päällä.

Englanninkieliset koulutusohjelmat tarjoavat opiskelijalle hyvän mahdollisuuden kansainvälistymiseen. Suuri osa ohjelmien opiskelijoista on ulkomaalaisia ja lisäksi niihin osallistuu vuosittain vaihto-opiskelijoita LAMKin yhteistyökorkeakouluista, joita on yli 150. Ulkomaisia opiskelijoita on LAMKissa vuosittain noin 500.

Lisätietoja:
Jukka Mustonen, kansainvälisen liiketoiminnan ohjelma, puh. 044 708 0402
Kirsi Valkeapää, hoitotyön ohjelma, puh. 044 708 1491
Sariseelia Sore, tietojenkäsittelyn ohjelma, puh. 044 708 0174

sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@lamk.fi

 

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs