Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HackEd 2016 with Thingsee -tapahtumassa kehitetään oppimisympäristöjä luovalla otteella

Oulun ammattikorkeakoulu

HackEd 2016 with Thingsee -tapahtumassa kehitetään oppimisympäristöjä luovalla otteella

Tiedote.
Julkaistu: 17.03.2016 klo 07:06
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) ja Thingsee järjestävät yhteistyössä Kastellin monitoimitalon tiloissa 21.–23.3. HackEd with Thingsee -tapahtuman, jossa kehitetään koulujen oppimisympäristöjä käyttäen ideoinnin rinnalla uusimpia teknologioita. Tapahtuman ideana on yhdistää monialaisten opiskelijatiimien osaaminen. Tiimit kehittävät kahden vuorokauden aikana uusia innovaatioita tämän vuoden teeman ympärille, joka on “Hacking Schools with IoT”. Tapahtuman viimeisenä päivänä opiskelijaryhmät esittelevät uudet innovaationsa tuomaristolle, joka valitsee voittajan.

Thingsee antaa tapahtuman ajaksi opiskelijatiimien käyttöön Thingsee One -laitteet, nopeat mobiilidataliittymät sekä opastaa tuotteiden käyttömahdollisuuksiin. Thingsee One on ohjelmoitava ja säänkestävä anturipaketti, jota voi käyttää kehityslaitteena. Sellaisenaan se soveltuu muun muassa varashälyttimeksi, kiinteistönvalvojaksi, elektroniseksi lastenvahdiksi tai digitaaliseksi ajopiirturiksi.

HackEd-tapahtuma on järjestetty Oamkissa kaksi kertaa aiemmin. Tällä kertaa mukana on reilut 35 opiskelijaa Oamkin EduLAB-koulutuksesta sekä viisi vierailevaa Global LAB Sendain opiskelijaa Japanista. Yhteensä tapahtumassa on edustettuna kolmisenkymmentä eri kansallisuutta. Tapahtuma on avoin myös muille oppimisympäristöjen kehittämisestä kiinnostuneille opiskelijoille ja ammattilaisille aina 50 osallistujaan asti.

Tapahtuman pääsponsorina on oululainen sensori- ja älylaitevalmistaja Thingsee. Lisäksi tapahtumaa sponsoroivat BusinessOulu ja Oulun kaupunki yhteistyössä Kastellin koulun kanssa. Kansainvälisinä sponsoreina toimivat Japanin Global LAB Sendai ja yrityskumppani Itnav.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tiimeihin:

Blair Stevenson, HackEd, LAB Master at Oamk EduLAB, 040 141 5285, blair.stevenson@oamk.fi

Paulo Lopes, Startup Evangelist at Thingsee, +358 45 140 8555 paulo.lopes@thingsee.com

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs