Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haaga-Helian vetovoima säilyi hyvänä

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian vetovoima säilyi hyvänä

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2015 klo 12:05
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia sijoittui jälleen kärkijoukkoon korkeakoulujen kevään yhteis- ja erillishauissa. Haaga-Heliaan haki yhteensä runsaat 16 000 hakijaa. 39 yliopiston ja ammattikorkeakoulun vertailussa Haaga-Heliaan oli viidenneksi suosituin. Edellä ovat Helsingin ja Turun yliopistot sekä Metropolia ja TAMK.

Ensisijaisia hakijoita Haaga-Heliaan oli yli 6 800 ja sen osalta olemme vertailussa kuudenneksi suosituin korkeakoulu.

OKM julkaisi eilen mediatiedotteena kaikkien korkeakoulujen hakijaluvut. Niistä kuitenkin puuttui Haaga-Helian osalta mm. erillishaussa olleet kv-ohjelmat. 

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs