Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haaga-Helian uudessa Aviation Business -koulutusohjelmassa Airport Collegen verkkokursseja

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian uudessa Aviation Business -koulutusohjelmassa Airport Collegen verkkokursseja

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2016 klo 11:55
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Airport College International ovat tiivistäneet yhteistyötään verkkokurssien muodossa. Haaga-Helian Porvoo Campuksella aloittava Aviation Business Bachelor Degree -koulutus tulee tarjoamaan opetuksessaan AirportCollege.comin sähköisiä verkkokursseja. Airport College on verkko-koulutuspalvelu, joka tarjoaa palveluitaan lentoyhtiöille, lentokentän maapalveluille, logistiikalle ja koulutuksen järjestäjille.

Haaga-Helia Aviation Business -opinnot antavat valmiudet ymmärtää ilmailualan prosesseja ja organisaatioita. Lisäksi, opiskelijat tulevat koulutuksen aikana omaksumaan ilmailualan toimintatavan käytännössä. He oppivat myös ilmailualan kansainväliset ja paikalliset turvasäädökset, jotka luovat pohjan kestävälle ja kannattavalle toiminnalle kaikilla lentoliikenteen osa-alueilla.

Ilmailualan liiketoiminnan odotetaan tuplaantuvan maailmalaajuisesti seuraavien 20 vuoden aikana, mikä luo miljoonia uusia työpaikkoja.

- Aviation Degree Programme -koulutusohjelmassa oppiminen tapahtuu enimmäkseen alaan liittyvissä projekteissa. Nämä aitoon liiketoimintaan liittyvät toimeksiannot avaavat ovia opiskelijoille ja auttavat heitä kehittämään verkostojaan jo opintojen aikana. Tämä helpottaa työllistymistä sekä kotimaassa että ulkomailla, toteaa Haaga-Helian koulutusohjelmajohtaja Reija Anckar.

- Tämä koulutusyhteistyö yhdistää kaksi vahvuutta: Airport Collegella on ilmailualan tuorein tieto-taito ja asiantuntijuus. Haaga-Helia tarjoaa puolestaan korkeakoulutuksen uusimmat pedagogiset ratkaisut, kertoo toimitusjohtaja Pertti Mero Airport Collegesta.


Lisätietoja:
Koulutusohjelmajohtaja Reija Anckar, puh 050 404 0060, reija.anckar@haaga-helia.fi
AirportCollege.com Media Desk, 050 392 7447, media@airportcollege.com

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs