Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haaga-Helian Porvoo Campuksen joukkue pronssille Resto2016-kilpailussa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian Porvoo Campuksen joukkue pronssille Resto2016-kilpailussa

Tiedote.
Julkaistu: 21.03.2016 klo 17:20
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian Porvoo Campuksen joukkue ”HEIA! Porvoo” voitti pronssia kansallisissa restonomiopiskelijoiden Resto-kisoissa Seinäjoella 17.–18. maaliskuuta.

Pronssimitalin lisäksi joukkue sai ”100 pistettä esiintymistaidosta” sekä erityistä tunnustusta joukkueen brändäyksestä. Voitto meni tänä vuonna Lapin ammattikorkeakoulun Kaamoksen kläpeille ja hopeasijalle selvisi Jyväskylän ammattikorkeakoulun Herttareeti.

HEIA! Porvoo -joukkueessa löytyi kilpailijoita jokaisesta matkailun koulutusohjelmasta. Annina Taimio opiskelee tapahtumatuotantoa matkailun englanninkielisessä koulutusohjelmassa, Eveliina Anttila on erikoistunut suomenkielisessä koulutusohjelmassa myyntiin ja Hilla Holma ja Ida Vapalahti matkailupalveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen.

Resto-kisat ovat vuosittain järjestettävät kansalliset tietotaitokilpailut, joissa restonomiopiskelijat edustavat omaa ammattikorkeakouluaan ja kilpailevat neljän hengen joukkueissa muiden ammattikorkeakoulujen edustajia vastaan. Vuoden 2016 kilpailutehtävät keskittyivät pääasiassa Seinäjoen seudun kehittämiseen. Kisojen tavoitteena on tuoda restonomikoulutusta tutuksi, sekä edistää opiskelijoiden yhteistyötä sekä opettajien verkostoitumista.

Lisätietoja:
Ida Vapalahti, Haaga-Helia amk, ida.vapalahti@myy.haaga-helia.fi

Kuvassa vasemmalta Eveliina Anttila, Hilla Holma, Ida Vapalahti ja Annina Taimio.

 

Liitetiedostot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs