Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAAGA-HELIAn Porvoo Campuksella järjestetään cocktail-tilaisuus alumneille

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIAn Porvoo Campuksella järjestetään cocktail-tilaisuus alumneille

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2014 klo 13:07
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Ensimmäisen vuoden liiketalouden opiskelijat järjestävät cocktail-tilaisuuden HAAGA-HELIA Porvoon yksikön alumneille. Toista vuotta peräkkäin järjestettävä tapahtuma kantaa nimeä Menestyksen tuulet.

HAAGA-HELIA Porvoon Campukselta on tähän mennessä valmistunut yli 1000 opiskelijaa. Nyt järjestettävän tilaisuuden tarkoituksena on antaa valmistuneille opiskelijoille mahdollisuus tavata vanhoja opiskelukavereita ja luoda uusia kontakteja. Lisäksi tavoitteena on kehittää yhteistyötä nykyisten opiskelijoiden ja alumnien välillä.

Tilaisuus järjestetään 11.4. klo 16.00–21.00 HAAGA-HELIA Porvoon Campuksella (Taidetehtaankatu 1, 06100 Porvoo).

Ohjelmassa on luvassa puhujia, keskustelupajoja ja elävää musiikkia. Illan pääpuhuja on Taneli Tikka, Internet-alalla toimiva monipuolinen yrittäjä. Lisäksi kuullaan yrittäjää ja europarlamenttivaalien nuorinta ehdokasta Thai Quachia sekä matkailualan koulutusohjelmapäällikkö ja kauppatieteiden maisteri Reija Sandelinia. Tapahtumaan osallistuu myös Tradenomiliiton edustaja.

Aikataulu
16.00            Keskustelupajat
18.00            Virallinen avaus ja puhujat
19.00            Cocktail-tarjoilua ja elävää musiikkia
21.00            Tapahtuma päättyy

Lisätietoja Mari Ämmälä, mari.ammala@myy.haaga-helia.fi

 


HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 660 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs